Comments: |
es šodien konstatēju, ka saldētai pangasijai nav ne ādas, ne asaku, taču ar grilētiem brokoļiem, aitas sieru un pastu Farfalle, kā arī nedaudz citrona sulas un indiešu ķimeņu var ēst
pārāk daudz dieva detaļās! noņirbt var.
šis uzskaitījums izteikti kontrastē ar mūsu nesenajām vakariņām, kurās netika pagatavots nekas no tā, kas bija iecerēts. melodramatisku apstākļu dēļ netikām uz veikalu, tādēļ atlika tikai tas, kas atrodams ledusskapī. tādējādi tapa pasta ar trim elementiem - eļļu, aitas sietu un svaigi maltiem melnajiem pipariem. recepte, kas saucas "cacio e pepe". taisīju pirmo reizi, un, ja siers būtu bijis labāks, varētu pat teikt, ka izdevās.
Latvijā pecorino maksā 18 latus kilogramā, bet labs - pat visus 24 | |