обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[16. Apr 2009|12:53]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:16. Aprīlis 2009 - 21:27
(Link)
Tīri, lai būtu frustrācija un konfjūzs, es daru pavisam citādāk. :)Tātad, vispirms pannā maaazā eļļas daudzumā pierauj čilli kripatiņas. Tad ķiploku vai sīpolu, bet tikai vienu no abiem, saprotams. Opcionāla izvēle ir šajā brīdī sacept uz pannas tomātu/-s, lai viss smuki izšķīst. Tad "visā tajā" iejauc kuskusu un aplej ar verdošu ūdeni, nosedzot kuskusu pirksta platumā, uzber virsū daudz timiāna vai bazilika (kaut vai abus), uzliek vāku un pēc pāris mirkļiem: te, jūsu vieglais bezgaļas kuskuss visā gatavībā, viss tāds smaržojošs.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:16. Aprīlis 2009 - 23:41
(Link)
o! arī interesanti.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:16. Aprīlis 2009 - 23:48
(Link)
pavēro allrecipe.com, tur bija pāris vērtīgas. vēl es atceros kādas frankofoņu kultūrā skolotas būtnes piegājienu ar arīdzan dārzeņu sutināšanu (paprika, ķiploks, tomāts, garšvielu dobe) un ta tika piešauts baltais vīna etiķis, mazliet, tad- safrāns un tad kuskuss. un bija gardi.