Comments: |
Tīri, lai būtu frustrācija un konfjūzs, es daru pavisam citādāk. :)Tātad, vispirms pannā maaazā eļļas daudzumā pierauj čilli kripatiņas. Tad ķiploku vai sīpolu, bet tikai vienu no abiem, saprotams. Opcionāla izvēle ir šajā brīdī sacept uz pannas tomātu/-s, lai viss smuki izšķīst. Tad "visā tajā" iejauc kuskusu un aplej ar verdošu ūdeni, nosedzot kuskusu pirksta platumā, uzber virsū daudz timiāna vai bazilika (kaut vai abus), uzliek vāku un pēc pāris mirkļiem: te, jūsu vieglais bezgaļas kuskuss visā gatavībā, viss tāds smaržojošs.
pavēro allrecipe.com, tur bija pāris vērtīgas. vēl es atceros kādas frankofoņu kultūrā skolotas būtnes piegājienu ar arīdzan dārzeņu sutināšanu (paprika, ķiploks, tomāts, garšvielu dobe) un ta tika piešauts baltais vīna etiķis, mazliet, tad- safrāns un tad kuskuss. un bija gardi. | |