Comments: |
| From: | kants |
Date: | 4. Janvāris 2009 - 12:41 |
---|
| | | (Link) |
|
1) nav īpaši radošāk par GT, bet man garšo - pusi uz pusi ar vermutu - pēc gaumes sauso vai saldo, klāt citroni, ledus olīvas etc. pēc izvēles. 2) neturi bārā, bet saldētavā! ļoti aukstu var jebko iedzert:) piemēram, uztaisot šotu 1/4 grenadīna, 1/4 saldā (55%) absinta, 1/4 džina, 1/4 ābolu vai citronu sulas - secībā no apakšas. nu paskat, no pusotra litra džina 160 šoti sanāk :) 3) kāda no asaujām sulām labi derēs - ananāsu, guaves pasion vai kauč kas tāc. vnk skrūve.
man, kā izrādās, saldētavas polša vietu ieņēmis RMB. un vēl pāris sen nelietoti priekšmeti. saldējumu pārmaiņas labad varētu izsviest arī ārā.
| From: | sin |
Date: | 4. Janvāris 2009 - 18:45 |
---|
| | | (Link) |
|
saldētavā nevienu alko nav ieteicams turēt!
| From: | sin |
Date: | 5. Janvāris 2009 - 09:09 |
---|
| | | (Link) |
|
it kā izmainoties struktūra.. nu tip kautkādā molekulu līmenī..
| |