Comments: |
nē. nav tik vienkārši. pieļauju, ka par tādiem vīniem zināšu tikai pēc kādiem 20 gadiem, kad šie gadskaitļi kaut ko nozīmēs manā personīgajā vīna pieredzē (kas arī nebūt nav garantēts). 85. gadā es labākajā gadījumā mēdzu dzert limonādi buratino :)
atceries, arī ekstra citro? fiesta? bauskas iesala? tarhuns? pienenīte?
tarhūnam bija diezgan nelīdzsvarota buķete. koda rīklē, ja laka uzreiz pēc attaisīšanas, vai arī garšoja pēc cukurūdens, ja ļāva atlašoties. tik vien, cik tā kuriozā krāsa. baikāls gan bija štelle. absolūts favorīts. ielika pepsim sīvajā cīņā par dažādām gastroendokrinoprēmijām.
jā. baikāls, turklāt, sezonas laikā ir joprojām pieejams galvaspilsētas pātrikas un dzērienu iegādes vietās; vienīgi, laikam ražošanā ienācies kāds nebūt ksilītveida saldinātājs, ir tāda ķīmiski cukuraina nianse. | |