Comments: |
Drusku jāpaņem koeficients abām pusēm; vietas uzstādījums- nav ēdienkaršu, pavārs nāk runāties, itin kā paģēr to, ka nāksies komunicēt un nevis "lūdzu, oglēs ceptu foreli ar grillētiem dārzeņiem" , bet mazliet interaktīvāk. Taču, diemžēl, es pilnībā spēju iedomāt aprakstīto situāciju un žēl, ka tā.
tieši tas man arī liekas kā labo ieceru rādītājs - ka šefs nāk pats, aprunājas un pabaro. bet šo principu jāprot īstenot. un 'cacai' šajā procesāā ir jātop diezgan gatavai saņemt tās 'pēdas lieluma gaļas šķēles', nevis jāgaida sazin cik, beigu beigās jāapmierinās ar fīlingu, ka viņai tiek servēts tas, kas palicis citiem pārin un visbeidzot jātop izbrīnītai par to, kas īsti tiek atnests.
te tai superīgajai un stilīgajai sirmā kroga komunikācijai arī uzrādās tā apaļās nulles vērtība. var kačāt savas pravas, bet jārēķinās, ka apmeklētāji mēdz gaidīt arī elementāru viesmīlību (kas ir talants + prasme, ne tikai tukšas, tādā ziņā ka neaizpildītas, citur noskatītas ambīcijas).
Trauslais ledus starp vienkāršību un prastumu. | |