обои - Aleksandrija [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

Aleksandrija [6. Nov 2008|15:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
From:[info]kinskis
Date:7. Novembris 2008 - 14:12
(Link)
nē, vispār, papētot ēģiptes karti ienāca prātā pavalkāties apkārt ar vilcienu. sab.tr viņiem tur ir diezgan lēts. vai arī pa nīlu doties kādā kuģī, ko uz vietas var sarunāt. šarmelšeihas tūres mēs nepirkām viesnīcā no mūsu tūroperatora, bet gan pilsētā. visu to pašu dabūjām lētāk, kā minimums uz pusi.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:7. Novembris 2008 - 14:26
(Link)
Sarmalseiha man bija fantastiska pieredze - vieteeja turfirma panemt dzipu un gidu (i need a car with a guide:)) un izbraukt tuksnesi no viena gala lidz otram, dieviigi ! Ne no kaa tu neesi atkarigs, brauc ko gribi, dari ko gribi. beigas nemaz tik daargi nesanaak, sarekinot, cik daudz tu laika zaude tais grupaas.
From:[info]kinskis
Date:7. Novembris 2008 - 14:42
(Link)
tas tiesa. es nupat uzgāju, ka ar vilcienu no aleksandrijas līdz aswanai pirmajā klasē ceļojums maksā 20 eur/pers.

līdz ar to briest plāns lidot līdz aleksandrijai, pēc tam braukt ar bāni līdz lejai un pamazām agriezties kairā no kurienes atpakaļ uz romu. jāpapēta tik dzelzceļa tīklojums, lai var tā interesantāk šur tur izkāpt un paštukot par pablandīšanos apkārtnē.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:7. Novembris 2008 - 14:56
(Link)
Lieliski ! Domāju, ka ļoti labi varētu sanākt vilciens + lokāla pablandīšanās.
Ko es neesmu redzējusi bet gribētu - runā, ka tur esot ļoti smukas oāzes sahāras tuksnesī, bet tur var piekļūt tikai ar vietējo gidu un vispār tāds mazliet ekskluzīvs pasākums esot, ne priekš vidējā tūrista
Sinajas pussala man patika labāk, bet iespējams, tāpēc, ka tur pielietoju vietējā gida+džipa pieeju, kamēr Kairā-Luksorā-Hurgadā mēģināju ar grupām vai uz savu roku, kas tomēr nav tik labi