Jun. 3rd, 2014 @ 11:14 am (no subject)
Tags: ,

man šķiet, ka man varētu būt vīriešu pusmūža krīze.. vismaz tās virzienā kustos :D tetovējumu gribu, pusmaratonu noskriet arī, probiotikas jau ēdu, uz festiem braucu, vīriešu žurnālus arī kaut kad esmu pasūtījusi un viskaut kas cits arī ir sarakstā :)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 3rd, 2014 - 07:11 pm
(Puksts)
To sarakstu taisījusi sieviete. Vīrieši pusmūžā negrib strādāt, grib neko nedarīt un vazāties riņķī/ceļot. Ā un vēl drāzties ar visu kas patīk. Tad vēl vēlmes par ko ātru un tādu ko citu tēviņu acīs izcelties. Tad vēl vēlas dzert un nedabūt paģiras. Tomēr visbiežāk no manis minētā neko nedabū. Reālākie scenāriji: paņem līzingā moci/auto ko nevar pavilkt; pašķirās no sievas; dabūt citu vietā nemāk/nevar/viņš nevienai neinteresē; sapņo par studiju dzerstiņiem/drāztiņiem/biedriem/mīlestībām to visu dzērumā citiem stāsta un krīt uz nerviem. Pusmaratoni, sports ir trends tā nav vēlme dabiska. tetovējumi bija agrāk modē un sabiedrībā kultivēts wov, tagad biki nomierinājās, bet nāk atpakaļ mode. Festi, 5-6 gadu laikā mārketinga nauda ir izveidojusi festu apmeklētāju kultūru, tas ir normāli gribēt uz tiem iet. to nedarīt jau skaitās būt outsaideram, tam jāietilpst normālā dzīvesveidā. Es pat teiktu skarbāk apmeklēt ar draugiem festu ir aizvietojusi jāņu svinēšanu. Eh pēdējos gados novēroju, ne tikai laukos pilnībā izzudušas siena gubiņas, bet jāņu svinēšana kā tāda pat pats fīlings, pat masu Jāņu pasākumos [pagājušogad biju etniskā festā] ir kļuvusi nekāda, škidra. Ok par daudz runāju.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: June 4th, 2014 - 09:33 am
(Puksts)
Pa lielam jau cilvēkam jebkurā vecumā var negribēties strādāt un gribēties neko nedarīt :) Tas jau viss ir tā, relatīvi, kaut kādi trendi, kas raksturo kaut ko. Nekas nav absolūts un katram kas aiziet ciet pa savam.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 5th, 2014 - 01:30 am
(Puksts)
Tie manis piemēri ir dzirdētie izplatītākie. tu neveri iedomāties cik bieži sadzērušies āži stāsta savas pārdomas par dzīvi skaņotājiem, vj, tehniskajiem stuff un tā :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 5th, 2014 - 01:31 am
(Puksts)
Un tā kā man 50% ballītes 30+ krīziniekus daudz redzu. Nu labi modeskates pēdējā laikā ar bieži, tikko šon strādāju vienai.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 3rd, 2014 - 07:14 pm
(Puksts)
Pārlasīju sarakstu. Man 10 gadus vismaz 10 lietas no tā saraksta nomoka, so man krīze 24/7 :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: June 4th, 2014 - 09:32 am
(Puksts)
Tas ir kaut kas jauns? :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: June 5th, 2014 - 01:32 am
(Puksts)
varētu kaut ko pateikt pretī, bet paklusēšu.