Feb. 6th, 2014 @ 08:46 am .

vakar tā sapratu, ka man daudz labāk patiktu, ja coursera kursā būtu jāmācās uz pusi mazāk. kaut kā neizdodas komfortabli savienot un nedaudz stresiņš. it kā jau manis pašas izvēle, bet tomēr, es tāpat tam pieeju gana nopietni. nav vairs tas vecums, lai laiku tērētu lietām, kuras tā neuztver. bet nu, būs mācība nākamajai reizei.
un darbā šodien turpinās viena svarīga lieta. ja es to virtuozi nobeigšu līdz happy ending, būšu no sevis pelnījusi lielu pai pai. to rādīs turpmākās pāris nedēļas.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: February 6th, 2014 - 09:22 am
(Puksts)
Tas kurss tāds patrāpījies. Gan tur visos, ko es esmu skatījusies, ir 'recommended reading', bet daļā ir lielāks uzsvars uz video. Ir tomēr starpība, vai ieteiktais laiks, ko veltīt kursam ir 3-5h vai 8-10h nedēļā.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 6th, 2014 - 09:28 am
(Puksts)
aha, un šitam bija tās 8-10h, uz ko es tā paskatījos un padomāju, kas tur liels, stunda ar kapeikām katru dienu... bet tā jau īsti nesanāk, jo ne jau katru dienu ir tas laiks un arī viela brīžiem ir gana sarežģīta, ka gribās pārlasīt un pārlasīt.. nākamo noteikti ņemšu ar 3-5 h :)
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: February 6th, 2014 - 09:33 am
(Puksts)
mhm
Un vēl es sapratu, ka, ja tajā tēmā ir kaut kādas zināšanas, tad arī ir vieglāk. Piem, es paņēmu Global Warming, kur bija jāprot rēķināt (:D ) un bija forši, bet pie kaut kāda bioloģijas kursa par gēniem uzreiz aplauzos, jo no skolas vnk vairs neatceros visu to, kas bija ieteicams jau uz kursa sākumu. Un tobrīd nebija ne laika, ne vēlmes, ko ieguldīt atkārtošanā.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 6th, 2014 - 09:44 am
(Puksts)
Jā, arī fakts. Tiesa, daudzi, kam es stāstu, ko mācos, man saka, ka to jau skolā mācījās.. bet nu es savā vidusskolas humanitārajā klasē neko no tā visa nemācījos, ne par kkādiem neironiem, ne smadzeņu daļām, tikai par acu vālītēm un nūjiņām kko atceros no pamatskolas, bet angliski jau viss tāpat ir kas cits..
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: February 6th, 2014 - 09:58 am
(Puksts)
es savā eksaktajā klasē ar neko tādu nemācījos
katrā ziņā - ne tik dziļi un smalki
Par tām mērīšanas metodēm/iekārtām bija lekcijās, bet tas arī viss.
[User Picture Icon]
From:[info]shrdlu
Date: February 6th, 2014 - 12:24 pm
(Puksts)
Nujā, darbs nenāk par labu ilgtermiņa attīstībai
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: February 6th, 2014 - 01:07 pm
(Puksts)
Aha, reizēm tas nāk par labu gandrīz tikai bankas kontam :)