Dec. 26th, 2013 @ 07:13 pm .

Uz divām dienām nāksies iekāpt atpakaļ realitātē un tad turpināsies mājsaimnieces un namamātes medāļu spodrināšana :D Decembris vispār bijis traks, tad ciemā mani draugi, tad dikti mīļi uzņemti kunga radi un atliek vēl viņa draugi, kas gan jau nonesīs dzīvokli :) 
Virtuves atklājums - dārzeņi un gaļa cepammaisos sanāk visnotaļ garšīgi. 
Mūzikas atklājums - tēvs ieteica Diana Krall, ļoti iepatikās tā samtainā, nedaudz raupjā balss. 
Kultūra.. LNO Mazais skursteņslauķis - nu nez, nez, bija nedaudz garlaicīgi un kaut kas nebija, pat ja kaut kas arī bija. 
Kino.. Pirmie divi hobiti - skaisti uztaisīti, bet ko var spriest par filmām bez beigām :) 
Pirmās bada spēles - nu tā, bija interesanti, bet daudz kas nepavilka. Mamma teica, ka grāmata daudz labāka [kā gan citādi]. 
About time - biju gaidījusi mazāk [aptuveni neko], tomēr bija laba, patika. 
La grande belleza - skaista Roma un neskaisti cilvēki. Šo filmu laikam jāskatās tad, kad uznāk viegli skumjas un filozofiskas pārdomas.
Don Jon - līdz filmas vidum domāju, ka galīgs sū*. Bet titros bija Džuliana Mūra, tātad kaut kam labam jābūt. Un bija. Stāsts par to, kas notiek, ja satiekas puisis, kurš domā, ka porno ir sekss, un meitene, kas domā, ka romantiskajās filmās ir mīlestība. 
Un laikam jau man arī nāksies mācīties spēlēt to GoT galda spēli un arī kāršu spēli.. Pirms tam gan ir atruna, ka neko par to visu nezinu, bet iesākumam pirmā grāmata grāmatu plauktā stāv ;) 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: December 26th, 2013 - 08:02 pm
(Puksts)
Cepammaisi ir ļoti laba štelle.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 26th, 2013 - 08:04 pm
(Puksts)
Viņi vienīgi piepūšās dikti, pat ja caurumus sataisa, un tad nu ielien krāsnī tik 2os stāvos.. Tev varbūt ir kāda superduper recepte, kas izmēģināta un vari ieteikt? es tagad vnk iemetu dārzeņus, garšvielas, zaļumus, sviestu..
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 27th, 2013 - 02:45 pm
(Puksts)
Don Jon manuprāt ir gada labākā filma. Ja tas ir puiku komēdijžanra sākums ta es gribu vēl. Filmā sēdi un vislaik pie sevis smaidi. Perfekts ir viss, dialogiar uzsvaru uz katru teikumu, atklāsmes, māsa telefonā, johansones tēls ar tipiskām sieviešu sviestiem; sejas izteiksmēm. Galu galā čalis ļoti labi un perfekti pastāstija par seksu, to gan neviens čalis neatzīs un teiks, ka tās muļķibas ;) Filmai vājš bij tikai nobeigums. Šogad kinoteātri esmu bijis uz 10+ filmām. |si vienīgā, ko no kino izgāju apmierināts. Gāju uz pārspīlētu amerikāņu pirāgā tipa filmu, kas domāta domātājiem, urķiem. To ar dabūju. Vēl uz to filmu varēja iet uz randiņu, ja meitenei nepatīk un tev patīk, tad mierīgi vari meklēt nākošo ;) Ja abiem patīk arī forši saskaņa. Ideāls indikators.
http://youtu.be/-eSN8Cwit_s
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 27th, 2013 - 02:46 pm
(Puksts)
Filma labs 8 savā žanrā. Beigas samocitas tāpē nav 10.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 27th, 2013 - 02:47 pm
(Puksts)
Nav sliktu filmu, grāmatu, vietu ir tikai nepareiza auditorija un taimings ;)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: December 27th, 2013 - 02:50 pm
(Puksts)
http://youtu.be/DbReVxNrkWc Filmā ir viena no pēdējā laika labākām aktieru atlasēm. Visi tēli der kā uzlieti aktieriem un izpildās pa 110% Filma ir ģeniāla, ko no šī skatpunktu ;)