Nov. 11th, 2013 @ 09:04 am .

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: November 11th, 2013 - 10:47 am
(Puksts)
Stiklam/keramikai ir viens pluss salīdzinājumā ar silikonu - nav tik pļurīga tā forma, un viens mīnuss - vairāk uzmanības jāpievērš ietaukošanai.

Hmm, izrādās, ka tas nemaz nav tik vienkārši. Atradu vairākas versijas
a) tarte ir salda (pārsvarā), kišs ir sāļš (vienmēr)
b) kišam lej pāri olu-krējuma maisījumu, tartei nē (vai lej pavisam nedaudz)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 11th, 2013 - 10:50 am
(Puksts)
Nu, laikam būs rimi akcijā jāpaņem arī tas keramikas, vēl bija tāds metāla, ar paceļamo apakšu, izskatījās ok, tikai zemas malas, varbūt pat tas būtu labākais variants īstenībā..
Nu it kā šis sanāk pēc kiša tad :) Bet šitas nosaukums man vēl vairāk liekas dīvains :D
[User Picture Icon]
From:[info]nesshux
Date: November 11th, 2013 - 10:54 am
(Puksts)
viņam tak receptē ar rakstīts "quiche Lorraine", kas laikam ir kaut kāds ļoti labi zināms paveids.

Tartei zemās malas ir pavisam ok, kišam jāskatās, lai tā pāri lejamā masa saiet iekšā, nu, lai vietas pietiek, tas galvenais :)