Oct. 13th, 2012 @ 09:59 pm .
Tags: , ,

Veiksmīgi pārdzīvoju divas dzimšandienu pasēdēšanas, ar visu kāmīšvaigu un sagurumu, no rīta priecājoties, ka galva tikpat skaidra kā gulētejot :) No šodienas gan liela jēga nebija, meklēju fotoaparātam somu un tīši netīšām satiku mētelīti, kas visnotaļ patīk, bet nuuu, seši simti, diez vai, diez vai, tik saspiedusies jau nu es neesmu un, pat ja būtu, paldies dievam, cipari kontā pie zemes noturētu. Tik smuks un praktisks, maita.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: October 14th, 2012 - 10:44 am
(Puksts)
Bet vai mētelīts ir vērts sešus simtus?
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: October 15th, 2012 - 04:00 pm
(Puksts)
Iespējams, bet par to parasti var pārliecināties tikai valkāšanas procesā, jo pirms tam grūti prognozēt...
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: October 15th, 2012 - 04:12 pm
(Puksts)
Tomēr uz prognožu pamatu jau izdari izvēli - to iegādāties vai nē.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: October 15th, 2012 - 05:44 pm
(Puksts)
Man drēbju u.c. izvēles process parasti ir dikti ilgs un sāpīgs, un, jo dārgāka lieta, jo grūtāk, tā kā ik pa brīdim izdodas nofeilot ar izvēlēm un tas, kas licies vajadzīgs, tāds nemaz neizrādās.. gan jau džekiem vienkāršāk, jo man vajag praktiski + skaisti un tas ir dārgs savienojums :D
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: October 15th, 2012 - 06:48 pm
(Puksts)
Nez, man ir vienkārši - ja tas patīk un der, tad tikai atliek saprast vai tas maksā adekvāti. Biežāk gan vēlāk nākas secināt, ka tas tomēr neder tik labi, cik gribētos.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: October 17th, 2012 - 11:56 am
(Puksts)
Tas man retāk gadās, biežāk ir tas, ka vai nu ir praktiski, bet nav smuki (-> nevelku), vai arī otrādāk - dikti smuki, bet galina nost no nepraktiskuma, tā kā pa vidu ir kaut kāda kompromisu josla, kurā jāmēģina ietrāpīt..
[User Picture Icon]
From:[info]mat
Date: October 17th, 2012 - 01:22 pm
(Puksts)
Nu nez, reizēm jau praktiskums ir pietiekams. Piemēram, hiking apģērba praktiskums pastaigām pa dabu ir pietiekams un smukums tomēr ir sekundārs. Vienu reizi vajadzēja iet vakarā pārgājienā, tad nu visu dienu tusēju ar tām drēbēm. Izskatījās jau nekā - drēbes tādas pelēcīgas, bet tajā pašā laikā maksā jau pietiekami.
Smukums jau arī relatīvs, ja jau nopirki, tad vismaz pirkšanas brīdī patika un likās smuki :)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: October 18th, 2012 - 05:34 pm
(Puksts)
Vēl jau viens ir tas, ka drēbe smuka, bet pavisam cits, vai viņa tiks vilkta - daudzas smukas lietas stāv vai nu tāpēc, ka nav kur vilkt [kleitas etc] vai arī tāpēc, ka vnk neiederas garderobē.. tā kā ar smukumu arī vien nepietiek :) Bet pārgājiendrēbēm piedienas būt vairāk praktiskām, ne glīšām, kaut tur jau arī reizēm var kkādus košus monstrus atrast, kas izskatās briesmīgi :D