Mar. 22nd, 2012 @ 06:04 pm .

īsais atvaļinājuma kopsavilkums - mati tikpat gari, cik parasti, jo frizierim jānobriest nopietnākai šņikāšanai, un visi gudrības zobi arī savās vietās, jo manējiem neder vnk izraušana, viņiem, redz, vajag izurbšanu, kam jānobriest i morāli, i materiāli. neliela fail sajūta, jo to biju sev kā mērķus salikusi. bet tas jau tikai nieki, nieki vien. prāts pats izdomā, kā būs un pēc tam brīnās, ka no ntajiem variantiem viens vienīgais izvēlētais īsti nepiepildās, kā tas vispār jau diezgan loģiski dzīvē notiek, ka nenotiek.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 22nd, 2012 - 10:31 pm
(Puksts)
Gudrības zobi ir murgs. Daudziem iet bēdīgi. Es pamanījos nesen 2 šprices dibenā dabūt, noģībšat, ķirurga iejaukšanās un šūšana. Un tas viss dēļ 1 zoba. Man tad nīd zobs. Es fiziski baidos iet pie ārsta :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 22nd, 2012 - 10:33 pm
(Puksts)
Un vēl man antibiotikas bija jārij un nevarēju mēnesi normāli paēst.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 22nd, 2012 - 10:43 pm
(Puksts)
eu nu, nebiedē cilvēku :P Man gan pozitīvais ir tas, ka neviens no viņiem ne traucē, ne sāp, vismaz pagaidām, tāpēc baigās steigas nav, bet tāpat jāņem laukā, jo kādā brīdī problēmas uztaisīs, spriežot pēc novietojuma...
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 22nd, 2012 - 11:53 pm
(Puksts)
Pabiedēt :P Nedari neko kamēr nesāp. Man sāka sāpēt. Pirms gada vai diviem. Aizgāju pie parastā zobārsta šis pateica, lai meklējot slimnīcu šis tur neko nedarīs :D Man ķirurgs grieza tur visu ko, zāģēja žokli, lai dabūtu to ārā un lika šuves un diegus pēcāk ņēma ārā. Šad tad stāstīja, ka pilno narkozi starpcitu ar zobiem taisa. Pasākums jau labais. Es saku tagad man vajag iet un man kājas trīc no domas vien.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 23rd, 2012 - 01:06 pm
(Puksts)
Vo, vo, man ar vajag žoklim kaulus pazāģēt, lai izņemtu laukā. Bet kāpēc neiet, kamēr nesāp? Man jau tieši loģiskāk liekas laicīgi tikt no visa vaļā un tad miers..
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: March 23rd, 2012 - 02:15 pm
(Puksts)
Tā procedūra ir krimināla. Man bija gan foršs ķirurgs puisis jauns. Tur krakšķēja brakšķēja un es pat pie vilkšanas ārā noģību. Palielam otru man neizņēma. Dakters teica nafig to darīt ja netraucē.