Jan. 9th, 2012 @ 07:19 pm kino.

Pēc Blue Valentine labākai omai sagribējās filmu par attiecību jauko daļu, tāpēc sekoja When Harry met Sally. Mega Raiena man dikti patīk un bija jautri un smieklīgi, kā jau tā laika filmām tas izdodas, komplektā ar ruļļotajiem matiem un smieklīgajām drēbēm.
Savukārt nelielai piezemētībai izvēlējos Shrink. Speisijs man, protams, ļoti patika, bet vispār es biju gaidījusi nedaudz vairāk psihoanalīzes jebšu dziļuma un mazāk zāles pīpēšanas. Bet tā jau bija ok, tik tā holivuda spiedās ārā pa visām vīlēm.
Turpinot iesākto attiecību tēmu sekoja The story of us. Idejiski jau tas pats blue valentine, tikai tāds pieaugušāks un bez traģisma pieskaņas. Par to, kā ikdiena noved līdz tam, ka otrs piegriezies līdz kaklam. Un ko tālāk. Filmā arī ļoti skaista Kleptona dziesma, par ko no manis daudzi pluspunkti.
Bet šodien bija Kolka Cool. Tā, tīri no skata viedokļa, bija smuka, labi uzfilmēts, bilde patika un bieži lv filmām piemītošais [es pat īsti nevaru noformulēt kas, bet ir kaut kas tāds kaitinošs] nebija. Tiesa, ar varoņiem identificēties man bija grūti, stāsts [kad par šo sāku domāt, nedaudz uznāca šaubas, ka tāds bija, bet nu ok] neko dižu manī neiedvesa un daļu laika pavadīju domājot, kad tie idioti tur beigs ņemties un iedarbinās smadzenes vai ko tamlīdzīgu. [Mana tolerance pret 'eu, džeks iet pa ielu, davai, ejam piekaut, tāpat nav ko darīt un aliņš beidzās!' ir ļoti maza. Varbūt ja nebūtu nesen lasījusi daudz, daudz no krimināltiesību prakses, varbūt būtu citādāk.]
Tas saucas, sen nebiju filmas skatījusies :D
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 9th, 2012 - 09:34 pm
(Puksts)
No tevis nosauktām, es man liekas tik vienu esmu redzējis The story of us. Par kolku - kvalitatīvs attēls. Kruta ka nemēģina samocīt, bet izveidojuši sadzīves filmu. A tā nu ko tu gribi tāda ir sabiedrības liela daļa, pāris lauku tusi un tev pašam būs 3D Kolka cool. A ja nopietni tā sabiedrība neko neatšķirās ne par matu no daudzām, kas Rīgā mētājās un izliekās :D Njā bet no tā saraksta to Kolka Cool gribu redzēt - kino neiešu. Pietika tikko ar Meiteni ar pūķa tetovējuma apmeklējumu - ilgi kino durvis nevirināšu. Nepietiek ka filma bija kopumā priekš manis vāja, mani vēl vardarbības ainā kaut kāda tante ar popkornu apbēra un tā citu cilvēku vazāšanās, runāšana pa telefonu. Tracina. Un nevajag teikt ka esmu nīgrs, gan jau Amerikāņu pīrāgu iekš kino skatīties ir cool.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 10th, 2012 - 01:26 pm
(Puksts)
Tas, ka tāda sabiedrība ir, ok, lai ir, bet man filmās parasti prasās tāds nieks kā sižets jeb stāsts un kaut kāda doma. Te es tinu filmu turpu atpakaļ un neko no tā īsti nesaskatu, kāds īsti messidžs man bija jāuztver..
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 10th, 2012 - 01:30 pm
(Puksts)
tad tā filma bez satura? O goš. Nu tas ar nav slikti sadzīviskām filmām tā ir gandrīz vienmēr :D zviedriem piemēram, tik daudz tādas filmas tu skaties 1 h un saproti tur nekā nenotiek :D
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 10th, 2012 - 01:35 pm
(Puksts)
nē, nu var jau būt, ka esmu dum dum un vnk neesmu sapratusi to dižo stāstu, bet tur ir visādas lietas, kurām uz kaut ko it kā būtu jānorāda, bet tas kopā viss man neko neizsaka. vienvārsakot, noskaties, tad pastāstīsi, kā Tev šķiet :) Nez, man liekās, pat tajās, kur nekas it kā nenotiek, ir parasti kaut kas apakšā, ka par kaut ko padomā un tā.. tiesa, es no skandināvu filmām principā izvairos :D
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 10th, 2012 - 01:37 pm
(Puksts)
Ok, ja atcerēšos šo postu tad jā. Zviedrījā tās rāda pa tv ļoti daudz :D grūti izvairīties.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 10th, 2012 - 01:59 pm
(Puksts)
Nu, tad gan nekas cits tiešām neatliek, kā skatīties :)