kihelkonna - 52 kg [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

52 kg [21. Jan 2016|13:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2016 - 16:24
(Link)
bet daudzi 168 cm gari cilvēki staigā ar dubultriepām, 80 un 100 kilogramiem. kas vainas 59 kilogramiem? vismaz nesalst! daudzas apaļākas dāmas droši vien teiktu, lai nekaitini ar saviem 59!

(kā jau teicu kaut kur lejāk, man nebija nodoma novājēt. nejauši gadījās. ķipa cērmi norīt.)
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:21. Janvāris 2016 - 16:33
(Link)
man drīzāk ne tie kg skauž, bet smalkie kauli. es varu uzkārties, bet no sava smilšupulskteņa vaļā netikšu, toties vot tās tievas puiciskās figūras - es vienmēr par tādu esmu sapņojusi,jo daudz trakāk ar visādām garedrobēm varētu eksperimentēt.
ja es vēl baigi kautko nometīšu, iegūšu lidspārnus pupu vietā, no ta ar jēgas nebūs
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2016 - 16:43
(Link)
uzresnē par 5 kg, un pati gribēsi tos 59 atpakaļ. kāds rumpis izsniegts, ar tādu jāsamierinās. tām tievajām puiciskajām figūrām parasti nav vidukļa, par pupiem nerunājot, un, ja pludmalē gadās izģērbties, tad jāsamierinās, ka apkārtējo cilvēku sejās uz brīdi parādās šoks.
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:21. Janvāris 2016 - 20:52
(Link)
man ir bijuši 80, tā,ka.jā.

betes gribēju Tev par to kokoseni prasīt, pirmkārt, vai pie nerafinētas pazūt paģiru efekts
otrkārt - kā Tev viņas ož? es nopirku vienu rimčikā, zieķēju uz rumpja, smaržoju kā rafaello.
bet te na dņah biju elkorā, un tur uz akciju tās pašas firmas,kuras bildi biji ielikusi,bet tipa tīra. atnesu mājās, nolēmu pamēģināt cept. un viņai gandrīz nekādas kokosa smakas! tagad esmu šokā, domāju,ka mož tomēr tā ir rafinēta vai figviņzinkas
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:21. Janvāris 2016 - 21:04
(Link)
man tagad ir nerafinētā extra virgin no gemosa. viņa ož pēc kokosriekstiem un viņā gatavots ēdiens ož pēc parfimērijas. cept aknas kokosriekstu eļļā izrādījās dīvaini, otrreiz to nedarīšu. bet kad ar viņu sutinu savus dažādos nekartupeļu dārzeņus, kaut kā pēkšņi tā eļļa izrādās gluži vietā, un viss liekas ļoti garšīgs.

paģiru efekts ir zudis. neerafinētā ir pilnīgi citādāka, kūst uz rokas un ir mīksta.

lielveikalos ir anira nerafinētā, bet tā nav ekstra virgin. kaut kas man pie viņas uzrakstiem likās aizdomīgs, bet neatceros, kas. ā, viņa var būt nerafinēta, bet tik un tā var būt atsmaržota un balināta. tas gan nav nekas kaitīgs, bet manā variantā varbūt tieši tas bija pie vainas.