|
21. Jan 2016|21:04 |
man tagad ir nerafinētā extra virgin no gemosa. viņa ož pēc kokosriekstiem un viņā gatavots ēdiens ož pēc parfimērijas. cept aknas kokosriekstu eļļā izrādījās dīvaini, otrreiz to nedarīšu. bet kad ar viņu sutinu savus dažādos nekartupeļu dārzeņus, kaut kā pēkšņi tā eļļa izrādās gluži vietā, un viss liekas ļoti garšīgs.
paģiru efekts ir zudis. neerafinētā ir pilnīgi citādāka, kūst uz rokas un ir mīksta.
lielveikalos ir anira nerafinētā, bet tā nav ekstra virgin. kaut kas man pie viņas uzrakstiem likās aizdomīgs, bet neatceros, kas. ā, viņa var būt nerafinēta, bet tik un tā var būt atsmaržota un balināta. tas gan nav nekas kaitīgs, bet manā variantā varbūt tieši tas bija pie vainas. |
|