drāzeņi |
[26. Nov 2015|11:47] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/171415/1326) | From: | krii |
Date: | 26. Novembris 2015 - 12:15 |
---|
| | | (Link) |
|
Novāra lēcas, kamēr šīs vārās, pannā sacep sagrieztus burkānus, kabačus, ķirbjus, tomātus, ķiplokus, paprikas u.c. (ledusskapī neesošo svītrot) ar nelielu daudzumu eļļas. Nokāš, ieber bļodā lēcas, saceptos dārzeņus uzgāž pa virsu, samaisa. Var visādi varēt ar garšaugiem un garšvielām. Ja atļaujas piena produktus, var pievienot sieru.
hm, lēcas es nesen visas izmetu, jo negaršoja man tās nekādā veidā :) pat kaut kādā šitādam līdzīgā. bet nu neko, varam lēcas no receptes svītrot :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/171415/1326) | From: | krii |
Date: | 26. Novembris 2015 - 12:39 |
---|
| | | (Link) |
|
Var aizstāt ar rīsiem, zirņiem, pupiņām utml.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | From: | oblica |
Date: | 26. Novembris 2015 - 14:50 |
---|
| | | (Link) |
|
Pamēģini vnk citas lēcas. Pāc garšas viņas ļoti atšķiras
man patīk griķus atjaukt ar tučtuč lēcām, kopā šķiet, ka garšo labāk, nekā katrs atsevišķi (lai gan arī atsevišķi garšo).
:) un griķi man pat ļoti negaršo :) | |