kihelkonna - drāzeņi [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

drāzeņi [26. Nov 2015|11:47]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:26. Novembris 2015 - 12:15
(Link)
Novāra lēcas, kamēr šīs vārās, pannā sacep sagrieztus burkānus, kabačus, ķirbjus, tomātus, ķiplokus, paprikas u.c. (ledusskapī neesošo svītrot) ar nelielu daudzumu eļļas. Nokāš, ieber bļodā lēcas, saceptos dārzeņus uzgāž pa virsu, samaisa.
Var visādi varēt ar garšaugiem un garšvielām.
Ja atļaujas piena produktus, var pievienot sieru.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 12:25
(Link)
hm, lēcas es nesen visas izmetu, jo negaršoja man tās nekādā veidā :) pat kaut kādā šitādam līdzīgā. bet nu neko, varam lēcas no receptes svītrot :)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:26. Novembris 2015 - 12:39
(Link)
Var aizstāt ar rīsiem, zirņiem, pupiņām utml.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:26. Novembris 2015 - 14:50
(Link)
Pamēģini vnk citas lēcas. Pāc garšas viņas ļoti atšķiras
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Novembris 2015 - 16:29
(Link)
man patīk griķus atjaukt ar tučtuč lēcām, kopā šķiet, ka garšo labāk, nekā katrs atsevišķi (lai gan arī atsevišķi garšo).
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 18:56
(Link)
:) un griķi man pat ļoti negaršo :)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Novembris 2015 - 19:13
(Link)
Izsaku līdzjūtību