ēdamie augi |
[27. Jun 2015|14:24] |
|
|
|
Comments: |
zemenes, jāņusiers, reducēts etiķis (ja vēl aveņu/meža ogu, vispār ideāli) - nu tas, kas balsamico cream. Teorētiski var no zemenēm mēģināt kaut kādu skābo redukciju uz plīts taisīt, bet praksē neesmu mēģinājusi un visām receptēm ko atceros tik un tā tas balsamico tiek liets klāt.
Eļļas funkciju pie salātiem tā arī neesmu sapratusi.
kaut kāds tehniskais etiķis man ir. un smalcinātu raudeņu saslaukas bļodā. saki, eļļu nelietot nemaz?
Nu, man nekad ar eļļu nekas garšīgs nav sanācis, tāpēc es vienkārši nelieku. Ja tev ar ar eļļu nekas garšīgs nesanāk, tad ko mocīties? varbūt mums vienkārši negaršo salāti ar eļļu.
Pliks tehniskais etiķis būs traki, balsamico krēms ir tāda bieza pasalda padarīšana, mājas apstākļos veikt redukciju no parasta etiķa būs baigi ilgi... ja nu vienīgi biškucīt zemeņu mērces paskābināšanai, ļooooti uzmanīgi? Bet tas ir ārpus manām virtuves prasmēm, es paņemu melno burciņu no lecskapja un viss.
Ar citronsulu vēl ir provēts, bet tas nav tik forši.
ok, likšu visu, kas man atradīsies, un tālāk es jau ieguglēju balzamiko mērces salātiem :) | |