ēdamie augi |
[27. Jun 2015|14:24] |
|
|
|
Comments: |
Nu, man nekad ar eļļu nekas garšīgs nav sanācis, tāpēc es vienkārši nelieku. Ja tev ar ar eļļu nekas garšīgs nesanāk, tad ko mocīties? varbūt mums vienkārši negaršo salāti ar eļļu.
Pliks tehniskais etiķis būs traki, balsamico krēms ir tāda bieza pasalda padarīšana, mājas apstākļos veikt redukciju no parasta etiķa būs baigi ilgi... ja nu vienīgi biškucīt zemeņu mērces paskābināšanai, ļooooti uzmanīgi? Bet tas ir ārpus manām virtuves prasmēm, es paņemu melno burciņu no lecskapja un viss.
Ar citronsulu vēl ir provēts, bet tas nav tik forši.
ok, likšu visu, kas man atradīsies, un tālāk es jau ieguglēju balzamiko mērces salātiem :) | |