kihelkonna - [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[16. Maijs 2014|08:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

nu taatad gulu te. divas istabas biedrenes. viena zimsanas dienaa taisiija valaa beernu sampanieti, korkis ielidoja aciis. smagi. otrai pusgadu ildzis acu iekaisums. kadel mani nelaiz maajaas, noskaidrosu. te visiem pilina vienus un tos pasus acu pilienus ik pec paris stundaam, tatad man tos pasus ko koleegei ar traumetajam aciim. un lej veenaa taas pasas zaales ko dabuju iestajoties, pirms diagnozes. tos pilienus man pilina kops pirmaa vakara.

izklaideejos ar gramatam un internetu. te visiem ir kaut kas mobils liidzi.

nu jaa, atziistos. gordona gramata the new human. labs laika kaveeklis. bet pilniiga ezotrerika. patiesiibaa es vinu pirms paaris meenesiem izlasiiju. ieepejams, ka izarsteju mazzakim bronhitu . varbuut nee, bet tas nekad nav tik aatri izgaisis. n tatad cilveks koncentrejas uz krusu kurvi uz iztelojas, ka no taa naak aaraa dzelteni stari. uz izelpu puus tos aara. koncentree uz slimo vietu. kaadu laiku. ar to varot viegli palidzet citiem, bet reti kurs var palidzet sev. tas tac nav nekas zinatniski pamatots un tatad no ta nav jeegas un tatad var izklaideeties.

pirmo reizi pameeginaaju, kad ieveda pirmo koleegi. vina guleeja un saapees elsoja. nakamajaa dienaa arsts teica, ka vinai izskataas stipri paveicies, jo progress ir par vienu stadiju taalaak nekaa saakumaa izskatiijaas. soriit otra kolege saka, ka negaidiitaa kaartaa zaales skiet liidzeejusi, tuuskas nav, var redzeet. nejausa sakritiiba.

neerti ir to staru ielociit sev galvaa, bet es protams pameeginaaju. :-)
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:16. Maijs 2014 - 09:18
(Link)
:)) tātad, viņiem pašiem nezinot, tu ārstē CITUS ar stariem no SAVA krūšukurvja? un arī sevi - sūtot starus no sava krūšukurvja savā galvā?:)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:16. Maijs 2014 - 09:28
(Link)
bet taa kaa tam nav nekaada zinatniska pamata un nekaadas saprotamas jeegas un sagaidaamaa rezultaata, tad tacu driikst niekoties :-)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:16. Maijs 2014 - 09:34
(Link)
bet kā ar tauriņa efektu :)
bet izklaide visnotaļ intresanta, varētu teikt pat aizraujoša
[User Picture]
From:[info]blond
Date:16. Maijs 2014 - 09:37
(Link)
skaidrs, ka drīkst, vismaz kaut kāda izklaide slimnīcas apstākļos!
[User Picture]
From:[info]daina
Date:16. Maijs 2014 - 09:41
(Link)
cik forši:)par tiem stariem
From:[info]adinkra
Date:16. Maijs 2014 - 10:57
(Link)
Es ar kkā tā esmu izklaidējusies, bez stariem gan, un rodas iespaids, ka darbojas. Gan arī vienmēr uz sakritību norakstu, jo citādāk nevar būt :)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:16. Maijs 2014 - 21:45
(Link)
nu paga, pasaki kā to staru iztēloties un es iztēlošos vienu priekš tevis. :) ir tak kaut kādi pētījumi, ka lūgšanas palīdz, kāpēc gan lai stari nelīdzētu?