kihelkonna - trīskāršais apsildītājs [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

trīskāršais apsildītājs [7. Mar 2013|12:47]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

tagad pievēršos trīskāršajam apsildītājam. tas ir tāds meridiāns, kas cīnās ar visu slikto, kas mums apkārt ir. mobilizē aizsardzību pret visu. tā kā evolūcija mums ir apstājusies paleolītā, tad tas apsildītājs ir designēts priekš cilvēkiem, kas dzīvo alās. ja kaut kas nav kārtībā, tad jāreaģē ātri, "figh or flight". ja ir problēmas darbā, viņš nepieļauj lēnu apdomāšanos. krāmē pa galvu priekšniekam ar krēslu vai arī mūc! tā kā mēs tā nevaram, mēs smaidām un ciešamies, sasaucam darba grupas sēdi un apsveram alternatīvas. bet par to citreiz. tas apsildītājs aktivizē visādus cīņas mehānismus pret lietām, kas alu laikmetā nebija. alerģijas, autoimūnās slimības un tamlīdzīgas lietas ir trīskāršā apsildītāja roku darbs. bezmiegs, šis tas no depresijām, panikas lēkmes, visādas dīvainas rīcības (pārēšanās uz emociju pamata) un daudzas slimības arī ir šī apsildītāja pastrādājums, jo tā viņš pārcentīgi cenšas aizmirsināt kaut kādas sūrās pagātnes atmiņas.

viņam pat ir vienalga, vai stress ir iekšējs vai ārējs, pamatots vai izdomāts.

http://v.youku.com/v_show/id_XNDgyOTg0MzY=.html šis ir viens no tiem video, kas ir komplektā ar D.E. grāmatu. bet nav tā video, kur viņa apstāsta iemeslus.
ja kaut kas riktīgi kait, tad jāpievēršas šī meridiāna nomierināšanas punktiem; video viņus parāda īsu brīdi. interesentiem kīvordi: triple meridian sedating points.

ilgstoši piestrādājot pie šī apsildītāja nomierināšanas varot atgūt harmoniju un veselību. bet kādu laiku var nākt uz augšu visādas bēdas, ko apsildītājs ir pabāzis zemakmeņa.

hm, varbūt tāpēc man pēdējā laikā tā gribas rupji lamāties.

(tam apsildītājam pa tiešo es pievērsos tikai nesen, bet arī citas manas pēdējās nedēļās darītās darbības viņu mierināja.)

===================

disklaimeris. neatkārtojiet manas darbības bez konsultēšanās ar galvas ārstu :D
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]pukis
Date:7. Marts 2013 - 15:44
(Link)
Nu nezinu, nezinu... Man ļoti palīdz vecā, labā lamāšanās metode! Ja nevar skaļa balsī, tad neviens netraucē nolamāties sulīgi kabatlakatiņā! Man palīdz.
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:7. Marts 2013 - 20:09
(Link)
oh, es arī TO izdarīju - palīdz, patiešām.