kihelkonna - mazzaķa hronikas - vecums klāt [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazzaķa hronikas - vecums klāt [20. Aug 2012|07:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jau pierasts, ka mz ir ļoti aktīvs un tiek saukāts par hiperaktīvu (kāds viņš pilnīgi noteikti nav, jo dabūjis interesantu mantu viņš pēta to vismaz pusstundu neizdarot liekas kustības).
kopš apmēram mēneša viņš ir mainījies un izskatās pēc mierīga, rātna bērneļa. it īpaši salīdzinājumā ar kaimiņu radu puiku, kas ir divus mēnešus jaunāks un ir tāds pat visurkāpējs un dīdeklis kā mz savulaik.

viņš ir rāms kā tāds večukiņš. un prātīgs. uzzinājis, ka pie Sanitas un Līgas šovakar nevarēs iet ciemos, viņš bēdīgi iet uz māju un nevis visos virzienos cenšas uzlauzt durvis. un bļaudams nekrīt gar zemi skuķu logu priekšā.

un tamlīdzīgi.

un ar viņu var sakarīgi apspriest lietas (kaut arī izpūtējs viņa valodā ir iue).

nez, vai tāda pārmaiņa ir tipiska un ar ko tā sakarā.

...



vēl hroniku sakarā jāreģistrē, ka mēs apēdām Skaistulīgo Rozi. tas bija liels un smags kabacis, ko mazmurkšķis nolēma par savu bērnu un trīs dienas ģērba un auklēja. viens cits kabacis bija Fredis Ledis un tad man ar to vajadzēja iet ciemos un mēs apbrīnojām viena otras zīdaiņus. un tagad mēs to piepildījām ar malto gaļu un svinīgos apstākļos (ar ārzemju viesiem) apēdām. viesus neinformējām par to, ko viņi ēd. kāda tev būtu sajūta zinot, ka esi apēdis biezu šķēli no jaundzimuša zīdaiņa vārdā Skaistulīgā Roze?

(ne ar vienu lelli viņa nav spēlējusies tik ilgi kā ar šo.)
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]ld
Date:20. Augusts 2012 - 13:31
(Link)
Līna vienos Ziemassvētkos pēc dāvanu izsaiņošanas 3 dienas ar tukšo kasti spēlējās.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:20. Augusts 2012 - 14:37
(Link)
man abi bērni ir tips, kas visos virzienos cenšas uzlauzt durvis un bļaudami krīt gar zemi. Ir tā, ka ik pa laikam iestājās miers - var sarunāt daudz ko, skatās tā prātīgi, nemēdas, neprovocē, no bēnu dārza niepienāk sūdzības, bet, tad atkal sākās feierverki līdz ar grūtībām adaptēties nākamajā attīstības posmā. Dzīve rit kā decibelu līkne šitajā Bjorkas dziesmā http://www.youtube.com/watch?v=BF9TjbdJyUE :)
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:21. Augusts 2012 - 19:51
(Link)
un ko mm teica par zīdaiņa notiesāšanu? pieņēma ar prdgmatisku - tāda ir lietu kārtība?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:23. Augusts 2012 - 11:14
(Link)
es viņai virtuvē pateicu, ka tā nāksies darīt, jo citādi kabacis sabojāsies un sapūs. viņa tā kā savilka seju uz raudāšanu, bet samierinājās. pie ēdamgalda neko tādu neteicu un viņa jau bija aizmirsusi. zīdainis netika ar varu atņamts un izcepts; jau kādas divas dienas viņa ar to vairs nespēlējās.