kihelkonna - mežaparks [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mežaparks [29. Maijs 2012|08:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakar atkal aizvedu sīčus uz mežaparku.
pirmoreiz aizvedām viņus turp pirms pāris nedēļām, ar domu, ka pēc pāris stundām brauksim mājās. bet vēl pēc 6 stundām mz viegli grīļodamies skrēja no ierīces uz ierīci un man nācās zvanīt laulenim, lai evakuē transā iegājušos bērnus. tagad dodamies turp pēcpusdienā ar sabiedrisko un sencis atbrauc savākt mūs pēc darba.

tur ir bērnu pilsētiņa. divi lieli klajumi pilni ar visāda veida šūpolēm, slidkalniņiem, nobraucamām caurulēm, virvēm un ierīcēm, ar kurām var braukt visādos virzienos. pat nobraucamā trose. http://www.rigasmezi.lv/lv/mezaparks/par_parku/bernu_laukums/?doc=1163

citādāk nekā, piem., cēsu parkā, kur stāv rindā daudzi dažāda augstuma slidkalniņi. šeit katra ierīce ir savādāka.

gandrīz visas ierīces vērstas uz galvas apdullināšanu krītot no augšas uz leju, šūpojoties vai visādos virzienos griežoties uz riņķi. uz smadzeņu sakratīšanu iekš galvaskausa.

es, protams, zinu visus tos tekstus par vestibulāro aparātu un motoriku. bet kas atliek pieaugušajam, kad viņš grib atpūsties kā bērns? apdullināt smadzenes resp piedzerties.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]grao
Date:29. Maijs 2012 - 08:18

kad pieaugušais grib atpūsties

(Link)
Ja vakara skrējiens iznāk Mežaparkā, vienmēr tiek izbaudīta kāda no bērnu rotaļlaukuma atrakcijām. Mierinu sevi ar domu, ka svarā neesmu neko daudz vairāk par labi noaugušu divpadsmitgadnieku.

Bet nujā, es jau neesmu pieaugusi laikam.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:29. Maijs 2012 - 09:59
(Link)
:) bērnu pilsētiņa Mežparkā tiešām ir super, tur kā lielu bonusu jāpiemin vēl tas, ka apkārt ir nevis trokšņainas ielas, bet priežu mežs. Mēs kad esam Rīgā kājām nākam no Sarkandaugavas un pēc tam ar busu braucam mājās.
[User Picture]
From:[info]puuce
Date:29. Maijs 2012 - 22:06
(Link)
o, mēs arī vakar tur bijām:)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:29. Maijs 2012 - 22:45
(Link)
varbūt tikāmies :D