kihelkonna - mazmurkšķa hronikas - nākotnes nodomi [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazmurkšķa hronikas - nākotnes nodomi [17. Maijs 2012|12:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nesen mazmurkšķis lodādams un karinādamies divstāvu gultā izstāstīja, ka plāno kļūt par cirka akrobātu. tas mani izbrīnīja, jo arī es savulaik gribēju kļūt par to pašu. biju diezgan lokana, bet galīgi nestipra, turklāt lielā motorika man tāda, ka taisni ejot allaž kaut kur ieskrienu, sienās un galdu stūros. mazmurkšķis rumpi ir mantojis no manis, ar motoriku viņai ir labāk nekā man, bet līdz cirka artistam tur tālu, jo sportiskas nodarbes viņu vispār neinteresē.

pirms nedēļas ōmiņš aizveda mm pie friziera. pasākums bija smalks. tagad mm nolēmis kļūt par frizieri. man tas liekas ļoti labi, jo izklausās tā normāli (resp nav kā man).
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:17. Maijs 2012 - 12:40
(Link)
bet ja neskaita to akrobātu, par ko vēl tu gribēji kļūt?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:17. Maijs 2012 - 12:57
(Link)
kaut kad mazajās klasēs teicu, ka gribu kļūt par skolotāju. bet patiesībā negribēju; vienkārši vajadzēja atbildēt uz jautājumiem. vēlāk uz uzbāzīgajiem pieaugušo jautājumiem teicu, ka par ugunsdzēsēju. jo riebās šis jautājums un laikam jautātāji arī. kaut kad gribēju par mežkopi un dārzkopi, tad par biologu, par ko arī kļuvu.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:17. Maijs 2012 - 13:04
(Link)
bet tas jau nav nekas dīvains. es arī gribēju par biologu - mājās bija Darela, Gudulas, Kondrāda Lorenca, Džoijas Ādamsones grāmatas, kuras es lasīju un pārlasīju. Skolā bija kruta bioloģijas skolotāja - šķita, ka tā tik ir laimīga dzīve. Diemžēl man bija grūta galva uz ķīmiju un visusskolā bioloģija jau tika mācīta pavirši, tapēc nācās iet mācīties muldamo nevis darāmo lietu :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:17. Maijs 2012 - 13:05
(Link)
ah, ar dīvainību es domāju personību kā tādu un to, ka tas ir labi, ka mazmurkšķi interesē skaistumkopšana, ka viņa sevi uzskata par skaistu un ka šajā ziņā pašvērtējums normāls.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:18. Maijs 2012 - 01:43
(Link)
ļoti jocīgi Tevi lasīt - pārāk daudzas lietas mums sakrīt