Comments: |
| From: | tante |
Date: | 6. Februāris 2012 - 20:46 |
---|
| | | (Link) |
|
svaigu gan. paldies, tu vēl uzliki akcentu :) ka sāls jāliek pirms tās ņurcīšanas.
| From: | tante |
Date: | 6. Februāris 2012 - 20:57 |
---|
| | | (Link) |
|
sāls palīdz izdalīties sulai un kļūt tiem kāpostiem mīxtākiem..:)
un kaa tu atnesies pret paneemienu kapostus nevis maseet, bet saspaidiit ar koka karotes kaatu vai dajebko?
| From: | tante |
Date: | 6. Februāris 2012 - 22:38 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, man ar rokām parocīgāk, a citi drīxt tā, kā viņiem parocīgāk..:)
| From: | blond |
Date: | 6. Februāris 2012 - 21:14 |
---|
| | | (Link) |
|
Mums baigi garšo tādi kāpostu salāti: kāpostu diezgan siki sagriež, drusku saspaida (ar glāzes dibenu, piemēram), pievieno diezgan sīki sagrieztu marinētu gurķīti, sīpolu, grieķu vai turku jogurtu. Sāls un rupji malti pipari pēc garšas. Ja grib, var piespiest drusku citrona sulas un piešaut kripsīti cukura (cukurs atraisa skābumu). Nekādi citi kāpostu salāti man nestāv blakus - svaigi, diētiski.
Tad vēl kāds liek klāt svaigiem kāpostiem marinētu gurķi, mana draudzene domā, ka tas ir ekskluzīvi viņas ģimenes recepte, jo visi brīnās un neko tādu nav redzējuši :) Viņi gan taisa vienkārši, ar skābo krējumu.
| From: | blond |
Date: | 6. Februāris 2012 - 21:28 |
---|
| | | (Link) |
|
ar skābo krējumu jau noteikti vēl labāk, mums jogurts ir nevis smalkuma, bet kaloriju dēļ. nu tad pastāsti savai draudzenei, ka viņas recepte nav ekskluzīva:) | |