ketchupz ([info]ketchupz) rakstīja,
@ 2008-11-25 21:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: sasodiiti drankjiigs
Mūzika:johnny cash - hurt

crap.
tagad es tieshaam juutos drankjiigi. 2 alus pudeles nepaliidzeeja, es taa vai taa nevaru sanjemties uzraxtiit teoreetisko pamatojumu fizikas laboratorijas darbam, un arii neko citu taas neuzlaboja. kkas ljooooti liidziigs depresijai uznaacis - mana gjimene vairs nav izturama, nemaz nerunaajot par muuzhiigo naudas truukumu un priekshnojautu, ka man buus ljooti gruuti izrauties no meeslu bedres, kuraa esmu izaugusi. nemaz nerunaajot par to, ka nekad laikam nebuushu pat ne pusnormaala :D
shitais viss nomaaca visu prieku, kas bija radies peec viziites liepaajaa. taapeec pozitiivos iespaidus piefikseeshu tad, kad jutiishos speejiiga to dariit.
taada bezjeedziibas sajuuta. nejuutos ne miileta, ne kaadam vajadziiga, un shkjiet, ka viss naak ar gruutiibaam, peedeejaa laikaa - pat maaciibas, kas agraak nebija probleemu saraxtaa. un es biju apnjeemusies ieguut kaartiiug izgliitiibu, lai atdaliitos no bezdibenja, uz ko velk viss apkaarteejais.
labi, pacentiisimies aizmisrt arii faktu, ka es tikko esmu pierijusies pilniigi bezjeedziigi. sapnji par dieetu izpleen. iemiileeshanaas shinii gadiijumaa paliidzeetu, bet nav kamaa (ja neskaita to bezceriigo hronisko piekjershanos vienam cilveekam, kas mn nekaadu labumu pagaidaam nav nesusi.)
whatever. mosh taa ir tikai hormonu veetra, hopefully. bet peedeejaa laikaa paaraak biezhi gadaas. laikam dziivoshana vienai draud padariit mani traku. someone shoot me right now.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?