Kaspars ([info]kas) rakstīja,
Par to cenu piekriitu, man arii ir k-kaadas labs aatrums lejaa pa latviju, bet neesmu drosh cik, labaakais ko redzeeju 700mb fails 25 minuutees atnaaca...
Mans provaideris ir k-kads delfi subprovaideris, tiikls vinniem nabagiem plliist minimums 2 stundas nedeellaa, shonedeell nedarbojaas 2+dienas, runaaju ar taas kompaanijas direktoru, tads sakariigs krievu jaunietis, pastaastiija ka pie visa vainiigi zibenni, jo sheit nevarot dabuut normaalu zemeejumu... Bet taad kad vinni man piegrieza aarzemju kazu un edonkey, tad gan saaku nopietni domaat par mainnu, bet teica ka kaadreiz atgrieziishoties ;)) Cena augsta - 24ls, bet neko labaaku centraa neesmu redzeejis.
Vispaar man tas lielais jautaajums - nafig latvijaa internets tik daaargs. Laigan telijas piedaavaajums tagad ir analogs citviet redzeetajam 35ls par 512Mbit, zinu ka zviedrijaa teelija prasa par 512down/400up bkit ap 35ls meeensii, bet tas ir par ADSL nevis kabeli, cik zinu probleemu ar taadu gadiem nav bijis, sheit normaalais DSL uzreiz maksaa 70ls + komunaalie ;) k-kaads vaaks! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?