Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-08-21 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Veel - par vai pret ES
Raksts Pret, visaadi mazi interesanti knifinni un raksts Par: "Nu tik buus suudi Bez".

Interesanti saliidzinaat abus, uzsvaru liekot uz pirmo un naakas secinaat ka es absoluuti neko nezinu par EU, iznnemot to ka vinniem ir zils karogs ar zvaigzniiteem un eiro valuuta. Un neviena PAR puse jau neko vairaak arii nepastaastiis kaa tikai propogandu - katram pasham jaaintereseejas un jaameklee gudru cilveecinnu sniegta informaacija.

Emocionaali liekas ka shii izveele ir tieshi taada: "No viena vilka beeg, otram riiklee ieskrien".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2003-08-21 17:38 (saite)
Nu, Zelgalvis & Co.... Ideja par lata devalvaaciju, kuru vinji tur piedaavaa, jau vien ko ir veerta :/

Bet vispaabaa taa jau ir, ka mums no diviem ljaunumiem jaaizveelas mazaakais.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-08-21 21:15 (saite)
Bet interesanti kaadeell valdiiba nennem k-kaadus ieteikumus veeraa, teiksim ne iet latu devalveet, bet piemeeram mekleet k-kaadu niishu tirgus, likt valsts prioritaates uz k-ko... nu protams tas valdiibas mehaanisms viss ir sarezzgiiits, bet man iisti nav ideju ko vinni dara un ko vinni prioritizee.

Pllaapaajot liekas ka latvija noteikti peec kaada laika gribees izstaaties no eiropas savieniibas, kad latvijas nacionaalisms vai k-kaada neatkariiba liksies veertiigaaka kaa piesoliitais banaans, un buus arii finansiaals pamats dziivot pashiem. Bet liidz tiem gadiem veel ir jaanodziivo, domaajams paardesmit gadi vismaz. Shis taads neizgliitota cilveeka spriedeleejums :)


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-08-21 22:16 (saite)
Prioritazee kopsh 90.gadu saakuma, tak nekaadi neizdodas.. Turklaat nisha ir labaakais, kas mums spiid jebkuraa gadiijumaa, pilniigai ekonomiskai patstaaviibai mums imho ir resursu stipri par maz. Un tad, kaa jau esmu teicis, ir izveele starp Krieviju un ES...

Incanti, kaada buus pasaule peec 20 gadiem :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crazyking
2003-08-21 22:27 (saite)
Tas tieshaam ir vissmiekliigaakais ka tie kas ir pret lielaakoties var pateikt nez cik daudz siiku detalju, bet tie kas ir par tikai saka ka peekshni no paarpilniibas raga kritiis nauda...

Pus ES jau ekonomika bruuk, vai kaads tieshaam veel tic ka mums taa vienkaarshi dos nez cik simtus miljonu tikai taapeec ka esam tur iestaajushies???

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fotomeiteenc
2003-08-25 16:35 (saite)
Gan jau nedos miljonus, be4t robezhas valjaa - tas to4... Priex, ka polji nobalsojushi "par" - jamiem visriebiigaakie robezhsargi :)
Bet - nu jaa, ja negribas ne celjot, ne straadaat, ne maaciities citaa valstii, tad jau diezi vai kaac reaals labums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?