Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-07-21 13:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skatos uz motocikliem un juutos nedaudz sieviete ;) - nesaprotu kapeec viens taads smuks maksaa 3000 eur un cits nesmuks maksaa 3000 lvl, bet nu ko tur paskaidrot, gadi, nobraukumi, dauziijumi. katrai markai savi ciparinni un burtinni klaat un nesaprotu no tiem absoluuti nekaa. vai tieshaam ir noziime vai tam ir 100 zigspeeku vai 150. tas ir motocikls - vieglaakais veids kaa padariit sev galu uz ritenniem. nu nepirkshu es nevienu, bet gribeejaas paskatiities uz cenaam un bildiiteem. "kaadu dienu". :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-07-22 09:19 (saite)
Motocikls - taa nav divritenju naave, tici man. :))) Un gadi, nobraukumi, dauziijumi ir arii katram brauceejam. :))) Atbilstosi tiem arii vajadzeetu izveeleeties moci.
Besii aaraa celju policija, kas jebkuraa situaacijaa par vainiigo pataisiis motociklistu.
Bet pasi trakotaaji pie taa i ir vainiigi. Katraa zinjaa pilseetaa, kur tiek apdraudeeti citi ljaudis/iipasumi, es ar uz taadiem neskatos ar patiku.
Un no cenaam/bildiiteem neko nesapratiisi!! Katraa zinjaa es kaa pasazieris, peec tam kad biju baudiijusi visu iespeejamo marku bijusaas padomijas motociklu pasazieru priekus konstateeju, ka visdrosaak un komfortabaakl juutos uz piecdesmitdeviitaa iza.
Peec enduro vienkaarsi tiic kaajas, jo tiek izbaudiits ne tikai celja neliidzenums, bet arii motora vibraacijas.
Sporta baiki - nu, pasazierim tur nav eerti. Uztrausties un notrausties vien jau man kaa slinkam cilveecinjam tajaa augstumaa prasa neparastu fizisku piepuuli. :))) Un nu nav eerti, nav. Bet, es domaaju, vadiit kaadu no taadiem aparaatiem tomeer ir kaut kas iipass. Izjust aparaatu.... jam......

Coperveidiigie, vai kaa tos nu sauc... :))) Man patiik. Eerti. Kaa uz diivaana. Tie gan ir visvisaadu izmeeru, formu, stila utt. Taa kaa laikam jaaspriez par katru konkreeto marku/modeli atseviski. Bet lai nu paliek.

Nezinu kaapeec, HD man nav cienjaa. Aizspriedumi.

Un vissmukaakais un stiliigaakais mocis kaadu es redzeeju bija pirms 3 gadiem viens pastaisiitais. Man liekas, uz OPEL motora baazes. Bet preciizi jau nezinu. Vienvietiigs. Naakosaa gadaa tas puisietis uztaisiija divvietiigu. Kaut kaa vairs nebija tas. :(((

Vot taads. Mans sievietes (baabas :))) ) viedoklis.

Bjorka_

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-07-22 11:42 (saite)
Paskat kaa tu visu zini?! :)) Man patiik parastie shosejas mochi savaas spilgtajaas kraasaas un daudz daudz plastmasas apkaart :))
Kkiileet gan man nebija praataa pasham k-ko, tikai braukaat. :) Lai gan sen sen atpakall esmu pamatiigi nneemies ar mopeediem, man bija chetri... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?