Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-29 01:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es fantazeeju par dziivokli riigas centraa with a view, uz parku, uz kokiem, uz k-ko, bet ne pie ielas, ne pie tramvaja sliedeem vai trolejbusa vai autobusa pieturas. Taadeell man logi uz pagalmu ljoti patiik, un lai apkaart ir augstas maajas - ir tik jauks klusums. Bet taads dziivoklis ar jauku skatu pa logu un klusumu, tachu nav pashaa centraa?
Pashlaik man ir dzivoklis ar briesmiigu skatu un veel arii bez klusuma, jo viena maaja ielas pusee maita ir tikai divstaavu un laizz sev paari visu skannu...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]95
2003-06-29 01:17 (saite)
ir tāda laba lieta kā 'klusais centrs' :)
tur var dabūt visu, ko vēlies. protams par klusā centra cenu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-29 01:26 (saite)
Vai tu runaa tagad par savu rajonu? ;) K-kur pie exporta ielas? :)
Man patiik ko vinni ir izdariijushi ar viilandes ielu un elizabetes ielu aiz valdemaara liidz kronvalda buulvaarim... Un mani shokee ka uz stabu ielas aiz chaka saakas naturalais 1985 gads, kad mani pie rocinnas veda uz lielo pilseetu Riigu. :)) ja kaadreiz kaads ir bijis uz latvijas gaazes kantori, tad zina par ko es runaaju :)

Es fantazeeju un manaas fantaazijaas gribaas lai ir smuki. Atceros. Mans ideaals laikam buus Blaumanna iela, starp barona un briiviibas, vai varbuut akas iela... Fantaazijas fantaazijas. ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]95
2003-06-29 01:31 (saite)
Pie Antonijas ielas :)
Perfekts klusums, no rītiem putniņi čivina, salīdzinoši svaigs gaiss priekš Rīgas utt. Ejot ārā uz veikalu jūtos kā laukos - it īpaši vakaros - uz ielas bezmaz neviena mašīna, neviena cilvēka utt.

Gāzes kantoris nebij uz Matīsa ielas, ne? Kat kādus 20 gadiņus nodzīvoja uz Matīsa/Avotu ielu stūra (ar nežēlīgi mašīnu piespamotu gaisu, troksni utt.), aiz kura sākās nu baismīgais rajoniņš. Pasta nodaļa atrodas Lienes ielā un tur nu iet krēslā nav sevišķi patīkami..

Ech, vienīgais, kas man te tagad pietrūkst ir iespēja dzīvot pēdējā stāvā un redzēt māju jumtus, televīzijas torni un viesnīcu Latvija tālumā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-29 01:40 (saite)
Nee, gaazes kantoris ir k-kur valmieras ielaa, vai tai rajonaa. Bet nu skaidrs ka gaaze uz tava vaarda nav nosleegta, jo bez vinnu kantora aplemkleeshanas to izdariit nevar ;)

Pie Antonijas ielas :)
Tas mazais gabalinjsh no k.buulvaara liidz elizabetes ielai izskataas labi, nezinu kas tur daraas taalaak, nekad neesmu bijis laikam. Zinu ka skatiijos dziivokli ganu ielaa. what a joke! rajons suuuukaa, dziivoklis bija ar skatu uz preteejo maaju 3 metru aataalumaa, pirmais staavs, es to nosaucu bez logiem, 1,5ist k-kaads kropls "studio" (neieredzu), saimieks fantazeeja par 40k usd. man ir zzeel taa cilveeka ja vinnu kaads nopirka...

par to naudu ko izteereeja vareeja nopirkt maziitinnu dziivokliiti vecriigaa, bet tad kad k-kur brauc ruleeties ar chemodaaniem aaraa lai tiktu taksii. hmm.. vai maksaat pieciiti lai tas iebrauc iekshaa, tik biezs es neesmu... bet nu peec citiem parametriem klusa vecriigas ielinna, ar normaaliem kaiminniem, skan jau jauki... aij. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]95
2003-06-29 03:12 (saite)
hmz, vai tad gāze nau tur kur tās divas lielās apaļās mājas? tas ir aiz valmieras ielas, matīsa ielā, gandrīz pie dzelceļa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-29 03:17 (saite)
Vagonu iela 20. Tev taisniiba par matiisa ielu, man matiisa ielas saistaas ar beernu pasauli. ;) Iisi sakot - uz stabu ielas aiz chaka nedaudz taalaak jau saakas maskachka...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bjorka_
2003-06-29 13:45 (saite)
Kad tikko ievaacos dziivoklii, mani taa prieceeja garaam braucosie tramvaji!!! Es kaifoju no tiem!! No riitiem pamostoties ir tik patiikami klausiities garambraucosajos tramvajos un ziemaas - arii seetnieku darbaa. Man patiik.
Un taa jau ir hrestomaatija, par kuru mani draugi arii sajuusminaas: "Naakamaa pietura >>>>> iela. :)))
Un veel man guljamistabas logaa mazliet spiidina ielas laterna. Par to man arii bija liels prieks. Guljamistabaa nekad nav iisti tumss. :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-29 13:56 (saite)
Zinu, dziivoju vienreiz pie trolejbusa pieturas. atkariibaa no naakamaas nosauktaas pieturas vareeja apmeeram zinaat kas tas par trolejbusu...

Seetniekiem nav ne vainas, ja vinni tikai slauka, ir vismaz uz kaa pamozzoties pie sevis nolamaaties ;)

Bet nu vispaar no visaam tavaam augstaak mineetajaam lietaam "es noshautos"! :) Tas nu nav mans sapnnu dziivoklis! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?