Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-06-11 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaapeec lai cilveks izdzeestu zzurnaalu?! K-kads glupums. Atstaaj k-vai to uz muzziigiem laikiem. Uztureetaajiem vajadzetu ieviest nelielu zzurnaala gada maksu, lai vismaz dzeeseejiem buutu kaads jedziigs pamants. Es nezinu, bet man liekas nu neatnaac tu vienaa dienaa un nesaki, o - viss ko es rakstiiju bija garaam ... bet nu varbuut kaadiem taa ir. Un tiem kuri domaa ka vinni grib movoties on - zzurnaala esamiiba juus aizkavee saakt jaunu dziivi daudz mazaak nekaa vecas kurpes kaajas...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atkal
2003-06-11 21:25 (saite)
hmm, a kāpēc tādi kreņķi, kā man liekas, ne par ko? laikam kaut ko nezinu. nu i nevajag.

vispār uzturētājiem vajadzētu tādu kaitīgu fīču ieviest - ja lietotājs izdzēš, šie tāpat no arhīva izvelk un ieliek visu "kā bija" ;). tas būtu mīļi no viņu puses.

starp citu, apsveru iespēju kļūt par uzturētāju. man ne visai patīk šitais te softs, kas visu šito uztur. vietām ir trūkumi. vietām man būtiski. bet tas tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-11 21:28 (saite)
Nu lai buutu hosteris tev vajag pamantiigu caurlaidiibu (bandwidth) un caurlaidiiba maksaa pikki un piikis k-kur ir jaadabuu lai pasaakums buutu ar noturiigumu ilgumu.

A par krennkki: sagribeejaas uz sho briidi paiignnoties par k-ko, palasiiju gorgonu un atradu kaadu uz ko paiignnoties! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atkal
2003-06-11 21:32 (saite)
nūuuuu, ja kas... nelielos... bet man drīz būs "gandrīz" savi 10mbit uz lix backbone. un vispār ir iespēja ar ievērojamu atlaidi dabūt server coallocation iekš latnet telpām uz 1gbit backbone. vienīgi ārzemju trafiks dara tramīgu.

es arī šodien izīgņojos. ar illumine. jutu, ka viņai patīk. baigi uzprasījās ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gorgona
2003-06-12 09:07 (saite)
a pričom te es? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-06-12 11:52 (saite)
:)) - tu iignnojies ka tev draugi pazuud un es noleemu nnemt to visu savaas rokaas un noskaidrot probleemas sakni! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?