Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-05-31 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
What's your favorite...?
Paardzimt par kakki naakamajaa dziivee? Nekas nav pretii? Taa arii ir ka kaadi dziivo ielas kakku dziivi... parasti jau vinni tur arii nomirst un apglaabaashanas vietaa tos iemet atkritumu tvertnee. Kaa ir ar tiem kakkiem kurus nobrauc, kaa ar apglabaashanu tiem... . Interesanta teema.

Runaajot par visnelaadziigaako date, puisis laukumaa ar daudz cilveekiem pilniigi netiishaam uzkaapa virsuu balodim, meitene bija shokaa, abi bija, bet katrs savaa. Balodis tur palika mocoties. Cerams ka taa nebija vinnu pirmaa date, bet nu lielaaku ar savaam aciim redzeetu failure ir gruuti atcereeties... ;) Shit Happens (stikeris kuru izgudroja Forests Gumps). :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]merlot
2003-05-31 14:06 (saite)
vai Tev tik būtiski, kur atdusēsies Tavi pīšļi? tieši šorīt braucot garām kapiem domāju par to, ka interesanti kā mirušie varēs pastardienā celties augšā no saviem kapiem, ja apbedījumu ir viensotram virsū vairākās kārtās? un ko gan mums liedz kapu apgānītāji, izsvaidot kaulus, vai pelnu kaisīšana vējā.. vai varēsim rast mieru un vai dvēseles mieram citā saulē vai citā veidolā ko izsaka čaulas liktenis? "jātnieks bez galvas"..?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-31 14:33 (saite)
Ja es nomirstu jauns, man vienalga, vecs es veel neesmu, taadell nezinu. Ir vecie kuri saka: "Apglabaa mani tur....". Un tad atkal ir to religgiju uzskati kuri k-ko runaa par sho teemu. Apglabaashana gandriiz vai liekas otrais lielaakais k-kaada veida tabu peec viirieshu dzimum instinkta.
Par maz informaacijas lai izveidotu savu viedokli, es.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]merlot
2003-05-31 14:36 (saite)
es jau tāpat sapratu. ;) tikai kam šie tabu, Tev vai kādai cilvēku grupai, kurai Tu sevi pieskaiti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-31 14:45 (saite)
es jau tāpat sapratu. ;)
:D Vajag lai ir veesturiski pareizi. :))
Es nezinu kam, man liekas ka tie vienkaarshi ir. kaadiem, protams ne zinoshajiem un taa ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?