Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-05-28 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lietas kuras ne-darbojas
"Ar definiicijaam caurumus neaizbaaziisi."

Sit cik gribi ar nuuju, bet dzens sakknojas sevis paziishanaa, nuujas un sishana ir viens solis taalaak no sevis! Nuuju siteeji atradushies ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2003-05-28 23:02 (saite)
Incantaakais tas, ka gandriiz visi domas virzieni vispirmaam kaartaam uzsver sevis paziishanu. Tachu katrs uz jautaajumu Kas es esmu? sniedz citaadu atbildi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-28 23:10 (saite)
Hei, bet uz to jautaajumu jau tu vari atbildeet tikai pats :) graamataas taas atbildes nav! :) lai gan tur var dabuut feinus pointerus, bet lielaa darba dalla jau paliek katram pasham! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-29 09:08 (saite)
Jaa, bet lielaakaa dalja religjiju censhas sniegt jau gatavas atbildes, kuras krietna dalja piiplju arii pienjem bez divaam domaam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-30 00:11 (saite)
Es vismaz sevii pamanu ka viens no garanteetaakajie veidiem kaa nebuut apmierinaatam ar sevi ir gaidiit no sevis k-ko gatavu, buut slinkam. Var piemeeram neiznest atritumus liidz tie saak smakot, neslauciit putekllus, tas viss tiks piedots un pazudiis laikaa bez sekam, bet tas ja nestraadaa pats ar sevi un gribaas noslinkot un dabuut gatavu te un tuuliit - that will bite you in the ass pie katras izdeviibas.

Veel viena liela liela atklaaksme kas pie manis atnaaca tad kad es saskaaros ar k-ko pavisam preteeju man, bet dziivotspeejiigu - es sapratu ka nav tikai viens pareizais veids kaa izdziivot - ir ljoti daudzi - un tas k-kaa atklaaja ka ir tik svariigi atrast un apzinaaties un izprast savu...
Apmeeram taa... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-30 09:25 (saite)
Respekt, kaa teiktu modernaa jaunatne :))

Varu piebilst, ka, manupraat, kaut kaa gatava gaidiishana no sevis vareetu buut lielaa meeraa saistiita ar audzinaashanu beerniibaa, it iipashi ar augstaam vecaaku ekspektaacijaam no beerna, ja taas nesakriit ar vinja pasha dabu. Nu, piemeeram, ja vecaaki gaida, ka beerns kljuus par izcilu fizikji, bet pats beerns ir driizaak maakslinieciski tendeets. Rezultaataa vinjam var izveidoties neapzinaats tabu uz nodarboshanos ar maakslu, tachu arii taa fizika vinju galiigi neinteresee.

Dziivotspeejiigi ir gandriiz visi modelji, iznjemot varbuut depresiivi suicidaalo un sociopaatisko; vienmeer ir jautaajums par modelja efektivitaati, kas jaavertee no personiskaas veertiibu sisteemas. Un slikti ir tad, ja personiskaas veertiibas ir pretruniigas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-30 12:11 (saite)
saistiita ar audzinaashanu beerniibaa
Es esmu, varbuut maldiigi, bet pashlaik diezgan noteikti nonaacis pie taa ka vieniigaa atbilde uz shaadu tekstu par beerniibu ir: who cares! Ja kaadam ir personiiga saape, tad to vajag atrisinaat, groziit rokaas ta kaa kubiku kameer visas kraasas sakriit, tas var aiznnemt savu laicinnu.

Bet ja nav personiigas saapes par beerniibu, tad beerniibu vajag likt mieraa liidziigi kaa vakarinnas aizmirst borkastis...

Bet vismaz man taa ir bijis, ka kameer neapzinaas vismaz apmeeram kas iisti un kur esi, tad liekas o - beerniiba pie visa vainiiga, o - vecaaki... who cares?! ja kaadu seksuaali izmanto vai k-kaa citaadi ietekmee, tad ok - tas ir ziimogs visam muuzzam, bet ja tev atnnem skolaa koshlleni un tu visu muzzu to vienu speciaalo gadiijumu atceries, - tad vienkaarshi - get over it! Tu neesi tik speciaals lai ar taadaam lietaam dirstu savu laiku, neviens nav! :)

dziivee ir pilns ar nesecuritaateem un man liekas ka ar katraam no taam vajag dealot on individual basis, tur arii izpauzzas taa nebuusha slinkam...

K-kaa taa, varbuut.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-30 12:14 (saite)
Ir jaatiek paari kaut vai tai pashai beerniibai, tachu vienkaarshaak ir seedeet, neko nedarot, un hnikatj par "smago beerniibu" ;)) Slinkot, citiem vaardiem sakot :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kas
2003-05-30 12:16 (saite)
Dziivotspeejiigi ir gandriiz visi modelji
Jaa par to biju outaa! :)

Un slikti ir tad, ja personiskaas veertiibas ir pretruniigas.
Pretruniigas tas ir kaa? Gribi maati, gribi meitu? ;)) vai kaa savaadaak? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-30 12:23 (saite)
> Un slikti ir tad, ja personiskaas veertiibas ir > pretruniigas.
> Pretruniigas tas ir kaa? Gribi maati, gribi
> meitu? ;)) vai kaa savaadaak? :)

Vienkaarshi runaajot, tip tavo ;))

Sarezhgjiiti runaajot, psichologi parasti shausminaas par autoritaateem (piem., vecaakiem), kas no sevis atkariigajiem dod pretruniigus (zinaatniski - ambivalentus) noraadiijumus: piemeeram, vaardos Es tevi miilu un darbos preteejais, vai Tev labi jaamaacaas! un IIsti puikas speelee futeni, nevis seezh pie graamataam utt. Peetiijumi liecinot, ka cilveekiem, kuriem ir doti pretruniigi noraadiijumi, ieksheejaas probleemas ir stipri smagaakas. Tas pats attiecas uz tevis piemineeto seksuaalo izmantoshanu beerniibaa - lielaako traumu rada nevis pats fakts, bet tas, ka sho varmaaciibas aktu ir veicis tuvs un itkaa miiloshs cilveeks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-30 13:10 (saite)
Nuja. Tam tev piekriitu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-30 13:34 (saite)
Man jau liekas, ka mums viedoklji ne tikai shajaa punktaa sakriit :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-30 15:19 (saite)
Man ar :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-30 15:23 (saite)
Great!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?