Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-05-27 12:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zinaashana - overrated.
Vakuums liidzinaas melnajam caurumam. Melnais caurums cilveekaa var saraut iekshaa dazzaadas, citos apstaakllos diezgan sakariigas lietas, un labaak no taam nepaliek vai paliek uz briidi.
Vakuums cilveekos rodas tad, kad tur ir k-kas bijis un vairs nav. Dziive ir paarmainnas, mees visi gribam justies labi tur kur tajaa briidii esam, ja taadi nejuutamies, un vienmeer gribaas pallauties uz zinaat, jo zinaat liekas kaa vieniigaa kontrole kura veel palikusi paar sevi.
Tu vienmeer man paraadi k-ko jaunu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Citāts no Denī Didro..
[info]duujs
2003-05-27 12:34 (saite)
"Prātam ir savi spriedumi, sajūtām - sava nedrošība, atmiņai - savas robežas, iztēlei - savi maldi, instrumentiem - sava nepilnība. Parādību skaits ir bezgalīgs, cēloņi var būt apslēpti, formas var būt pārejošas. Mums nav cita līdzekļa pret tik daudziem šķēršļiem, kurus atrodam sevī un ko daba liek mums ārpus mums, kā vienīgi pieredze, kas ir gausa, un prātojumi, kas ir ierobežoti.."

(Atbildēt uz šo)


[info]divi_g
2003-05-27 12:39 (saite)
Krietna dalja cilveeku tomeer nodziivo sho dziiviiti, necenshos neko uzzinaat vai vismaz censhoties uzzinaat peec iespeejas mazaak :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-27 13:13 (saite)
Taa gan tas noteikti ir, bet shis par citu teemu! ;;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-27 13:16 (saite)
Nu, tad laikam tu runaa par tieksmi peec zinaashanaam, izejot no savas pieredzes. Bet sho vakuumu tachu var aizpildiit ar veselu kaudzi dazhaadu lietu, saakot ar militaaru discipliinu un beidzot ar narkotikaam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-05-27 13:34 (saite)
Runaaju par to ka dziivee ir situaacijas kur zinaashanas nepaliidz. Vienkaarshi ir situaacijas kuraa zini cik gribi, bet paliidzeet sevi nevari, jo taa kaa kara laukaa ieraugi ka esi pie vesela sapraata bet paskaties lejaa un sev kruushu vietaa ir caurums (saskatiijos holivudu :) - runaaju par k-ko shaadu, tikai citaa kontekstaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-05-27 13:37 (saite)
Nu nekas jau nav universaals, zinaashanas tajaa skaitaa :D

Pie tam, kaa pieraada prakse, jo elementaaraaka buutne, jo vieglaak tai dziivot, jo zinaashanas rada speeju prognozeet, bet speeja prognozeet - shaubas; tam jau vien vajadzeetu attureet no zinaashanaam ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?