zudušais laiks - kad mājās ienāk elegantā starlete-store [entries|archive|friends|userinfo]
kants

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| dienišķā maize augustīns mācamies vāciski sirdsapziņa franču gardumi dievišķais Šrēbers ]

kad mājās ienāk elegantā starlete-store [31. Jul 2020|19:41]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

uzliec marc almond & gene pitney - something's gotten hold of my heart

ar sāli noberz gļotas no ādas, nogriez galvu un tad uzmanīgi iegriez ap asti, lai tā paliek karājoties uz hordas. aiz astes izvelc hordu (youtube: how to remove sturgeon spinal cord), no astes gala ar nazi plakaniski nogriez muguras spuru/asumu, ca 8mm dziļumā.
saberz mazu sauju valriekstu un sajauc ar sakapātiem spinātiem, zaļumiem, sīpolu un ķiploku. piemal piparus un iepildi to visu iesālītā stores vēderā. liec zivi uz eļļota cepampapīra, apsmidzini ar vēl eļļu, uzber citronu sāli un fenheļa sēklas. tad lai cepas kādas 45 min.

saldajam ēdienam: mazā katliņā kokosriekstu pienā izkausē tumšo šokolādi. kad masa ir viendabīga, iemaisi šļuku portvīna, izkarsē. iegūto mērci pārlej uz pusēm pārgrieztām zemenēm. tādām tumšām, ļoti gatavām, bet vēl stingrām.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:1. Augusts 2020 - 14:55
(Link)
tev ir interesantākās receptes kā jebkurā kulinārijas žurnālā un es vienmēr izlasu ar lielu prieku, paldies!
[User Picture]
From:[info]kants
Date:1. Augusts 2020 - 19:53

Paldies

(Link)
Tu tik laipna!