zudušais laiks - skumbrija zaļumos [entries|archive|friends|userinfo]
kants

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| dienišķā maize augustīns mācamies vāciski sirdsapziņa franču gardumi dievišķais Šrēbers ]

skumbrija zaļumos [28. Jun 2020|12:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , ]
[Mūzika |Johann Sebastian Bach | Matthäus - Passion]

slaido, stipro zivi izķidā un dekapitē, sagriež ca collu biezās škēlēs. samačkā ar eļļu, sāli, pipariem puscitrona sulu un lielu daudzumu rupji kapātu loku ar dillēm (labāk diļļu vietā būtu pētersīļi). piemet dažas ķiploka daiviņas, rūpīgi satin folijā un liek uz stundu, pusotru tikai 100 C cepties plītī.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]apolineers
Date:28. Jūnijs 2020 - 14:53
(Link)
Paldies par ierosmi.
[User Picture]
From:[info]adirred
Date:29. Jūnijs 2020 - 10:26
(Link)
Tiešām tik ilgi jācep?
[User Picture]
From:[info]kants
Date:29. Jūnijs 2020 - 10:29
(Link)
būtu gudrāka, ceptu mazāk, bet nezinu, cik:) svarīgi, ka maza temp.