Klidzinātāja ([info]kamasutra) rakstīja,
@ 2009-11-03 20:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Don't Ever Leave Me/Connie Francis

Oda vīrietim
Mani pārsteidz slāvu sieviešu attieksme pret vīriešiem, šausmīga čubināšanās, bet daudzi slāvu vīrieši tik un tā ir lopi.
Savukārt es savu latviešu vīrieti bieži rafinēti spīdzinu, lai gan lielākoties cenšos būs tik laba, cik vien laba spēju būt. Un, kad es esmu laba, tad es esmu LABA. Ļoti laba. Un, mans latviešu vīrietis vienmēr ir labs, izņemot brīžus, kad tāds nav, taču, tas līdzsvarojas, jo reizēm taču manī pamostās spāņu inkvizīcija. Tā, kā - abi esam ieguvēji. Tāpēc vienmēr ir jādzer par harmoniju un ieguvumu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]in_mydirtymind
2009-11-04 10:14 (saite)
Visticamāk, viņš tevi pametīs, kad viņam būs četrdesmitgadnieka krīze. Patiesība tavs formulējums ir neko neizsakošs, kāda starpība starp čubināšanos un izdabāšanu? (jau jau tu centies būt super-laba.) Izklausās, ka nekāda, tad, protams vēl ir kādas cerības. Un lopi ir arī ļoti daudzi latvieši , angļi un franči, kas tas pat tādu vispārinājumu, no tautas ticējumu kopas "visi vīrieši ir cūkas".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kamasutra
2009-11-04 15:09 (saite)
Tāpēc jau es saku, ka daudzi vīrieši ir lopi, ne visi. Vispārināšana nav mans jājamzirdziņš.
Es nepielabinos, es apbalvoju, te ir tā neiansētā atšķirība. Un, ja pametīs, tad, neko darīt, es vēl 40 gados izskatīšos labi un man būs apgūtas un noslīpētas dažādas kvalitātes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?