kalacakra ([info]kalacakra) rakstīja,
@ 2011-07-09 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Watchin America on x.fm

Baac, ja paskataas uz pagaajusho meenesi no malas un manu dziivi tagad - vaaax!

Darbs patiik - interesantaak manupraat nav nekas, bet es vairs nepatiiku pati sev - esmu kaut kur pazudusi, tik nenormaali nomaakta, noskreejusies. Un deelj kaa? Sociuma OOO, JAA! delj? Hui! Nekustamie iipashumi izklausaas kruta, bet Minka pat pazinjoja, ka mani vairs nepaziistot. Un paskatos spogulii, ko es tur redzu - paargurumu. Un apnjeemiibas nav, jo nesanaak kaa gribeetos. Es neizpildu normas, blje. A straadaaju 16 stundas dienaa!!!

Un jaa, Minkam laizzu pa kreisi. Bet vinjam nav jaazina, vinjs pats vainiigs, ka shitaa iznaak. Nav ko atstaat mani novaartaa. Vismaz mans jaunais/labi zinaams vecais miiljaakais man no riita pat kafiju gultaa pienesiis, kameer Mink buutu jaabaksta ar koku, lai shams atver acis. A man patiik laist pa kreisi. Atraavos vienu reizi, kad Minkam pateicu, ka pie manis palika choms (labs draugs ar kuru ir tiiri platoniskas attieciibas), shams uztaisiija taadu skandaalu - atshtaukaashot vinju, sadoshot pa tjobi! Es raudaaju krokodila asaras. Un deelj kaa? Deelj taa, ka man bija zzeel sevis, ka man ir izcuukaata dzimene. Tad nu ateedies, Minkaan! Miiljs tu man, bet nu jau noteiktaas devaaas!

Un es neesmu skreejusi. Ak, Dievs, kaa tas var buut, ka man par sho nodarbes nedariishanu ir vislielaakie pashpaarmetumi!!!

Viss, mekleeju jaunu darbu. Atsaakshu skriet. Un turpinaashu laist pa kreisi. Jee!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?