cheeter ([info]cheeter) rakstīja,
Nu, nu, nu...
Katrā LV novadā ir cits iztikas minimums, viena uznjeemuma ietvaros maksaa dazhaadas algas, ja darbs un dziivoshana ir aarpus Riigas. Ko var prasiit, ja neviens nemaksaa, es arii gribeetu algu 300 LVL nedeeljaa, kur ir taadas algas LV ? Un pa pilnam straadaa taapeec cilveeki par 80 LVL meenesii, skumiigi, bet fakts. Aukles Riigaa straadaa par 0.70 LVL stundaa, straadaa un pat nesuudzaas, secinaajums, var jau Ceesiis prasiit 1 LVL stundaa vai 10... gala rezultaats buus viens, seedeesi maajaas un urbsi naasiis, nevis aukleesi kaada beernu. Secinaajums, tirgus tukshs, ir vakanta vieta privaatam biznesam, Valmieraa jau cilvji darbojaas, ja nemaldos beernu meenesii par 40 LVL pieskata, paeedina, audzina.
Varbuut tiem, kas grib 1 LVL stundaa pelniit, jaatver privaats daarzinjsh, jaasanjem visi sertifikaati un atljaujas , jaamaksaa visi nodoklji, lai celtos dziives liimenis valstii, lai man kaadreiz ar tiktu algas pielikums, tad, tur jaunatveertajaa daarzinjaa mans beerns nevis par 40, bet par 50 LVL ies, un ar laiku varbuut par 100 LVL meenesii, pagaidaam... nevar no manis viena, bez nodokljiem, bez nekaa savu labklaajiibu celt, un aukle nav nekaada fiicha, taa ir dziives nepiecieshamiiba, lai maaminjas var pildiit darba vioetas veelmi peec 1.5 gadiem saglabaajot darba vietu, redzeet darbinieci atkal darbaa, un valsts muusu, kas sanjeema manus nodokljus, vareetu pakasiit pakausi, kaa maaminjaam peec tiem 1.5 gadiem GARANTEET beerna uznjemshanu daarzinjaa, lai nav jaameklee - "fiicha"... aukliite.
Jo nepietiek tikai izfdot kaut kaadus likumus, jaaruupeejas , lai cilveekiem buutu IESPEEJA pildiit likumu prasiibu, savaadaak var pienjemt noteikumu, ka meenesi peec dzemdiibaam jaatjaunojas darbaa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?