kafijas_pauze ([info]kafijas_pauze) rakstīja,
@ 2010-01-18 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir kāds noteikums par koplietošanas telpām, piemēram kāpņu telpu, kur kaimiņi nedrīkst teiksim gulšņāt alkohola reibumā, pīpēt utt? es drīz būšu galīgi pilnām plaušām ar darvu. tikai tāpēc, ka kaimiņu smārds veiksmīgi veļās manā dzīvoklī iekšā tik traki, ka acis kož.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]courty
2010-01-18 11:25 (saite)
jābūt noteikti. un mājas iekšējie kārtības noteiktumi arī! Ar sētnieci, kādu kaimiņu parunā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kafijas_pauze
2010-01-18 11:32 (saite)
vo tiešām būs jāparunā, jo piemēram manējais nenoslinko un izvelkas laukā pie ieejas. pastāv, pačato ar kaimiņiem par mašīnām. kāpēc jādūmo tur pat, kur tas viss nāk atpakaļ iekšā? turklāt ir runāts ar dažu no kaimiņiem, ka nu nav forši. zinu. esmu pati ar daudz pīpējusi, bet ko ko- vienmēr centos ievērot pārējo cilvēku telpu. bet kaut kā pagaidām bez panākumiem. zinu divus dzīvokļus, kas nāk uz 7 stāva pusstāvu un tā laiž, ka brīžiem liekas, nu blakus stāv laikam pie pašām durvīm un pūš iekšā. jau pat manējais apsver domu par municipālo iesaistīšanu, jo pat šis vairs netur.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]karaliene
2010-01-18 14:03 (saite)
itkā esot aizliegts smēķēt kāpņu telpās...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kafijas_pauze
2010-01-18 15:10 (saite)
vot es domāju. sabiedriskāsvietās duadzās aizliegts. vai tiešām kāpņu telpa nebūtu tai skaitā. bet visvairāk patīk nedēļas nogales. tad ne tik cirvi var pakārt gaisā, bet arī no lifta izkāpt nevar, jo pilns ar pusplikiem ģīboņiem pa kāpnēm mētājās alkohola rezultātā. negribas 'but tai briesmonei kaimiņienei, bet dažreiz nākās. pieme'ram, kad bumsi bumsi turpinās vēl 3os naktī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?