kafijas_pauze ([info]kafijas_pauze) rakstīja,
@ 2009-10-22 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
netieku vaļā no viena spamera. pa laikam viņam pielec, pa laikam atkal aizverās un sūta visu un visus iespējamos linkus, info un vēl uzjautā vai es to zinu. ehhh. viņai ne pensijā sēdēt, bet par spameri piestrādāt..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2009-10-22 11:46 (saite)
uztaisi meilkastee taadu fiichu, ka no spamera adreses ienaakushos epastus paarsuuta taalaak uz citu @adresi: un kaa citu - noraadi konkreetaa spamera @dresi ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kafijas_pauze
2009-10-22 11:57 (saite)
neslikti. tikai spameris tad sāks arī zvanīties, kāpēc nāk atpakaļ viss, ko man sūta. lūgums nespamot neaizrāpo. darīt laikam nav ko. es nedēļā no vīramātes sānemu tik daudz meilu, cik mēnesī no citiem spameriem. man gan drabā, gan mājās meilkastes mūžīgi bija pilnas ar konkrētā cilvēka iesūtītiem meiliem. ko varēja mērīt tūkstošos, lai gan es dzēsu ik pa pāris mēnešiem.
tagad tas viss aizkrāmējas mājas meilā. neatbildēt, pārsūtīt... vēl kādas iespējas- aizvainota tā dāma ir reāli pūķis. man to tā pat ik mēnesi jāizdzīvo. vēl vairāk kacināt negribētos.
un nedomā, ka man ar viņu zelta attiecības. nebūt ne. man vienkārši dzīves slogs laikam paciest visas viņas iegribas visas ģimenes vietā :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2009-10-22 14:07 (saite)
mja...
a paskaidrot, ka darbaa pivaatos meius lietot aizliegts, bet darba meilkastee meili, kas nav saistiiti ar darbu, tiek uzskatiiti par spamu un automaatiski dzeesti - neliidz?
-
juutu liidz...
ja citaadi nevar - atbildi uz meiliem ar smaidinjiem - a lja ":)" un Viss! bez komentaariem - mosh tad pieleks...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kafijas_pauze
2009-10-22 14:16 (saite)
uz visiem nav pa spēkam :D daudzus es ignorēju. bet darba man tā kā vairs nav :D tad šī problēma atrisinājās. tiesa ne tā, kā vēlētos un turpmāk viņa manus nākamos drbu meilus neredzēs nekad.
jo vairs nebūs, kas nosūdz manu meiladresi.
bet man radās sakarā ideja :D
iedalīt tiešām tā kā teici un atpakaļ lai iet ar tekstu- lietotājam nav vietas meilkastē, tāpēc meilserveris sūta atpakaļ.
tipa kaut kā tā :D
vien jāpabrīdina dēls, lai kad māte prasīs savam varenajam dēlam tik gudrajam mīļajam datoriķītim, kāpēc sievai meils pilns, lai kaut ko tik pat gudri samuld :D moš pierims.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?