juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2024-02-15 19:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Darba ballīte ar kukaiņu proteīnu... nu kā tu atteiksies?!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2024-02-15 20:11 (saite)
Nu kā, elementāri. Pasaki - ēdiet paši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-02-15 20:53 (saite)
Tagad ir diezgan skaidrs, ka "Juvenal" teksti ir mazliet rediģēts AI shitbots. Kāda persona aiz tā stāv un rediģē (tas, kurš liek postus), bet paši teksti tiek ģenerēti. Nebūtu bŗīnums, ka tā paša pedoFreiberga aka Ingmara alterego.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-02-15 21:17 (saite)
ingmārveidīgie man arī ir dziļi nesimpātiski bet es nezinu vai ir laba doma visus oponentus saukāt par pedofiliem, nu tad jau tik pat labi - par zagļiem, slepkavām, izvarotājiem, teroristiem? Ievēro, es pat mapatu šādi neapsaukāju, t.i. nepiedēvēju viņam smagus noziegumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-02-15 23:15 (saite)
Tieši to tu dari, piedēvējot viņam vardarbību pret sievietēm, neraugoties uz to, ka atšķirīgā no tevis, viņam ir sieva un bērni.
Otrkārt, Freibergs savas tendences uz prog/šizo demonstrējis labi gan, principā, tāpat kā tu. Visi, kas mūsdienās promotē LGBT aktīvismu ir pedofili vai to atbalstītāji, jo cita mērķa kā ielauzties svešu vecāku bērnu intīmajā, seksuāli nenobriedušajā pasaulē un iestāstīt viņiem par homoseksualitātes vai ģenitāliju mutilācijas krutumu, pie tam bez vecāku ziņas, tam neeksistē. Tu to atbalsti, Ingmars atbalsta. Mapats neatbalsta. Mapats tiek demonizēts un saukts vārdos, uz viņu tiek projektētas perversijas, kas ir jūsos pašos, bet nav viņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-02-16 10:33 (saite)
/Tieši to tu dari, piedēvējot viņam vardarbību pret sievietēm/

Viņš jau to dara pats ar saviem tekstiem, es tikai komentēju.

/jo cita mērķa kā ielauzties svešu vecāku bērnu intīmajā, seksuāli nenobriedušajā pasaulē un iestāstīt viņiem par homoseksualitātes vai ģenitāliju mutilācijas krutumu, pie tam bez vecāku ziņas, tam neeksistē. /

Ugu un visi katoļi drāž altārzēnus, cita mērķa tur neeksistē. Tā paša līmeņa apgalvojums.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?