juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2023-11-08 11:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šorīt Delfi eksperts stāsta, ka būšot jāstrādā arī pēc 70. Lasītāji šokā.

Visiem problēmas. Budžetu vajag lielāku. Ru nevar sakaut. Pasaule iet bojā no pārkaršanas.

Bet es daru sīkās lietas. Nu dodiet man iespēju pabeigt manus MI projektus un lietas atrisināsies. Bet nē. Priekš tā valstij nav ne centa. Ne LV, ne ES.

Nu tas lai pasaule sadeg, lai dzīvie apsprāgst. Kas man no tā. Tikšu paradīzē un miers. Bet tie, kas negribēja racionālus un efektīvus risinājumus, lai saņem pelnīto. Tā ir tā tiesa un taisnīgums.

#lu-tenūras


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-11-08 11:46 (saite)
Bet ko tev tieši vajag taviem MI projektiem?

(Atbildēt uz šo)


[info]mindbound
2023-11-08 11:57 (saite)
Vispirms iesāc kaut kādus savus projektus vai vismaz nodemonstrē, neviens nedos centus par kaut kā pieminēšanu randomā blogpostā.

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2023-11-08 11:59 (saite)
Izklausās vienkārši pēc vilšanās un dusmām.

Nav tā, ka katra projekts gūs milzīgus panākumus. Bija kas ieguldīja daudz resursu, laika un gudru domu kriptovalūtu izstrādā, bet čušs vien sanāca. Tā gadās, nevienam nav pienākuma viņus tagad uzturēt.

Bet ekonomika vispārīgi aug. Ir dažas atpakaļatkāpes, bet kopumā gudram cilvēkam ir iespēja pelnīt naudu un uzturēt sevi vēl labāk nekā iepriekš vēsturē. Iedomājies, kāda bija dzīve viduslaikos, kad bija grūti un sūri jāstrādā par vēdera tiesu. Un pat priekš vēdera nebija ne lielveikalu, ne ērtu ledusskapju. Viss bija daudz grūtāk un riskantāk. Un kad dabūji infekciju, nebija antibiotiku utt.

Bet tagad man ar likumi ir aizliegts strādāt vairāk par 48 stundām nedēļā. Un krānā ir tīrs ūdens par relatīvi vienas stundas darbu mēnesī.

Un darbs līdz 70 gadiem ir iespējams arī tāpēc, ka pateicoties labākai veselības aprūpei, cilvēki arī nodzīvo tik ilgi un vēl ilgāk. Agrāk nomira jau pie 60 gadiem, ja arī aizgāja pensijā 55 gadu vecumā, tad nodzīvoja vēl 5-10 gadus pensijā. Tagad nodzīvos līdz 85 gadiem, tātad vidēji 15 gadus pensijā. Vai tas ir tik slikti? Nē, tas ir labāk nekā bija agrāk.

(Atbildēt uz šo)


[info]zivs
2023-11-08 12:25 (saite)
Bow down before the one you serve.
Yo're going to get what you deserve.

Tas ir Nine Inche Nails.
Mēs esam webā, visi saprot vienu un to pašu.
Tikai es ar to neko nedaru. Teātris ir mana alga.

[noliegums šim ir labāk]

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?