juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2023-10-31 15:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien Worldcoin pārsniedz 2$ slieksni. Vienu brīdi bija nokrities pat zem dolāra. Ik pēc divām nedēļām Worldcoin UBI katram iekrīt 3 koini. Reğistrēto lietotāju skaits lēnām aug, tagad ir 2.4M. Tas ir labi, ka ideja izplatās.

Ļoti iespējams, ka MI likumdošana kādreiz paredzēs - ja uzņēmums lieto tehnoloğijas, kas neatgriezeniski likvidē darbvietas, tad uzņēmumam jāmaksā papildus solidaritātes nodoklis, kuru var aizstāt arī at maksājumi privātā UBI/UD fondā.

Rīt sākas Sunākšļa MI eksistenciālo draudu sammits. Būtu jel darījuši kaut ko labu ar tām iespējām, kas tagad ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-10-31 16:15 (saite)
/Ļoti iespējams, ka MI likumdošana kādreiz paredzēs - ja uzņēmums lieto tehnoloğijas, kas neatgriezeniski likvidē darbvietas, tad uzņēmumam jāmaksā papildus solidaritātes nodoklis, kuru var aizstāt arī at maksājumi privātā UBI/UD fondā./

Tas atkal vairos elojus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2023-10-31 21:04 (saite)
Ja uzņēmums samazina darbavietas, tas nozīmē, ka uzņēmuma izmaksas samazinās un produkcijas vai pakalpojumu cena ir zemāka, kas ir izdevīgi itin visiem.

Atlaistie darbinieki tagad var nodarboties ar kaut ko citu, piemēram, pārkvalificēties un darīt tās lietas, kur akūti trūkst darbinieku un kuru dēļ pieprasa ievest simtiem tūkstošiem imigrantu.

Ja šādiem efektivitāti veicinošiem uzņēmumam tagad uzliks papildu nodokli, tas bremzēs progresu un veicinās cenu pieaugumu. Tas nav neviena interesēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-10-31 21:09 (saite)
nu jā arī tas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?