juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2023-06-01 18:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vanaga šodienas vēstījums visu salika pa plauktiņiem. Rinkevičs neesot pastāvīgās attiecībās un LGBT+ lietas nekad nav īpaši aizstāvējis. Nav tāds kā ASV transporta sekretārs Buttigieg, kuram ir vīrs un laulībā dzimuši divi bērni. Var pat minēt, ka pirms 9 gadiem kāds piedraudēju šo te uzmest par seriālo m...ību un tad nekas cits neatlika. Nekādas idejas un svētuma. Iespējams tāpēc ārzemju prese notikumu pat nepamanīja, negribēja pamanīt. Latvieši pat geju prezidentu nemāk ievēlēt.

Tomēr atzīstu ğimeni un vairāk vai mazāk pastāvīgas attiecības. Protams, viss mainās un vienmēr var būt, ka no sākumā saderīgiem cilvēkiem viens iet platākiem soļiem uz priekšu un kādreiz novītā ligzdiņa sāk likties par šauru. Citreiz viss ir labi, bet kopīgi jāatveras ciemiņiem un paziņām. Dzīve ir bagāta. Un tomēr, arī gejiem un viņu bērniem ğimenes dzīve ir tas labākais.

Diemžēl, nedz Rinkēvičs, nedz Rīgas praids, nedz civilo attiecību kustība nav par to.

--
Citās ziņās. Protams, ka ir patīkami, ka dievkalpojuma laikā baznīcā ienāk tūristi, ziņkārīgie. Varbūt viņos aizdegsies dzirksts. Bet katoļu liturğijā mēdz būt izdarības, kas nezinātājiem nav saprotamas un ir pat atgrūdošas. Vissvētāko Asiņu litānija vai gandarīšana par zaimiem pvarētu būt piemēri. Un tad laikam ciemiņi nosolās ilgi nespert kāju baznīcā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-06-01 19:07 (saite)
/Varbūt viņos aizdegsies dzirksts./

Es arī kā tūrists regulāri mēdzu ieiet visādās baznīcās un paskatīties kultus. Piesvilis gan nekad nav :D

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2023-06-01 22:03 (saite)
Kad tu, komunist, atkāpsies no savas fanātiskās ticības ideoloģijai, kas masveidā noslepkavoja pāro pa 100 miljonu cilvēku? Kad tu atkāpsies no šīs nešķīstas, slepkavnieciskās ticības?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-06-02 14:18 (saite)
uzjautāja citas zortes ticīgais :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?