juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2024-09-19 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav laika. Pavisam īsi.
Topošās partijas mājaslapai piereģistrēju jau otro domēnu, šodien izplatās pa DNS. Paskatījos Google Trends, cik populāra ir frāze, uz kuru fokusējas. Izrādās - faktiski neviens nemeklē tādu ideoloģiju vai tādas ideoloģijas partiju. Atkal esmu aizskrējis laikam pa priekšu.

Arxivorgā šorīt raksta par virtuālo šūnu, bet, kas svarīgāk - raksts par to, vai dinamiskās sistēmas var modelēt Tjūringa mašīnu. Šis bija galvas mežģis man ilgu laiku - kā, kādi un vai fizikāli procesi var realizēt inferenci, inteliģenci. Kā parasti minimālās sistēmas visinteresantākās.

Izveidojusies EU/ACC kopiena. Bet tā ir tukšība - gaudas par EU fragmentārismu un viss. EU trūkst ambīciju. Eiropā ir iestigusi tūrismā, koka lellīšos, NĪ, dizainā un fintech. Un tech Eiropā stāv uz vietas. Tāpēc, ka Lobiju struktūras ir par stagnāciju. Un neredzu, ka kas mainīsies kā vien saskaršanās ar realitāti kaut kad nākotnē. Bet nu tā ir Eiropas problēma, ne mana.

Un fintech. Kā tur vispār vēl kas var būt. Delphin group akcijas krītas. Un ko pārējās kreditēšanas platformas? Vai tiešām tām ir tiesības apiet kredītbirojas un izsniegt plēsonīgus substandarta kredītus par mežonīgām likmēm un ar fokusu uz bankrota pārņemšanu. Bet, ja standarta - tad bankas jau apkalpo ļoti labi un ērti. Bet nē, finanšu uzņēmumi vairojas un kā vēzis sūc visas radošās sulas un rada iespaidu, ka ar stārtapumiem EU viss ir gandrīz kārtībā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

nekaa nesaprotu
(Anonīms)
2024-09-19 20:15 (saite)
bet dikti interesanti, username turpini dedzinaat!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?