juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2022-12-28 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu jā, tas grafiks tālāk pa kreisi arī izsaka daudz ko. Ja cena īsi pirms kara bija 80, tad iepriekšējos gados - 2021, pirms tam - cena bija vēl daudzreiz zemāka - 12 un pat vēl zemāka. Un komentārā rakstīts, ka Krievijas gāzes plusma caur Ukrainu ir normāla, nav traucēta. Jebkurā gadījumā būs interesanti skatīties, vai cenas kritīsies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]juvenal
2022-12-28 10:21 (saite)
Interesanti, kā Kreivija ieguva šīs dronu notriekšanas spējas. Bet lai nu paliek. Neticu, ka tagad Rietumiem būtu jāatzīst sakāve dronu karā un jāizstājas no šīs frontes. Neticu. Noteikti ir iespējams uzbūvēt ātrakus dronus, paredzēt māņu manevarus, paredzēt atbalst iznīcinātājus - uz zemes, vai citiem droniem, organizētu dronu swarmus. Noteikti, to visu var darīt. Bet ja mēs gaišajiem prātiem lieka rīt dubļus un nevis sēdēt pie datoriem, domāt un projektēt un attīstīt MI, kas domā un projektē mūsu vietā. Nu tad sakāve dronu frontē jāatzīst.

Ir OK pārdefinēt pozīciju pēc katra jauna notikuma. Taču svarīgi ir nepārtraukti attīstīt spējas. Citādi kādā no pārdefinēšanas brižiem var nākties secināt, ka vienīga pozīcija, kurā esam - tas ir stūris un bezizeja.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-12-28 10:26 (saite)
Jā, ir jāatzīst sakāves. Ar tādiem emocionāliem “Neticu!” tehnoloģiskajā frontē tālu uz priekšu nevar tikt, jo STEM zinātnes prasa precizitāti nevis ticību.

Tas pats bija ar vakcīnām. Mēs jau labi zinājām, ka tās neierobežo infekcijas, kad valdības uzspieda vakcīnu mandātus. Izskatās, ka šeit arī bija tāda neticība – tās taču ir vakcīnas, nu tās noteikti vismaz kaut kādā mērā ierobežo kovida izplatību! Bija jāmāk atzīt sakāves.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2022-12-28 21:43 (saite)
Šeit sīkāk: https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2022/12/24/russia-electronic-warfare-troops-knocked-out-90-percent-of-ukraines-drones/

Pats neesmu daudz iedziļinājies, bet biju jau dzirdējis arī no citiem avotiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?