juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2022-12-28 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu jā, tas grafiks tālāk pa kreisi arī izsaka daudz ko. Ja cena īsi pirms kara bija 80, tad iepriekšējos gados - 2021, pirms tam - cena bija vēl daudzreiz zemāka - 12 un pat vēl zemāka. Un komentārā rakstīts, ka Krievijas gāzes plusma caur Ukrainu ir normāla, nav traucēta. Jebkurā gadījumā būs interesanti skatīties, vai cenas kritīsies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]juvenal
2022-12-28 10:13 (saite)
Un tiešām - nekas netiek darīts, iespējas netiek izmantotas. Pat gaiši, gudri cilvēki pierakstās zemessargos, lai bristu un gulšņātu dubļos. Tā vieta viņiem visiem vajadzēja sēdēt pie datoriem, superdatoriem un projektēt kaujas robotus un dronus un industriālās iekārtas, kas to visu automātiski, sērijveidā un lielā skaitā saražo. Kā arī automatizēt neieciešamās piegādes kēdes. Tas bija risinājums un savulaik to darīju zināmu arī iestādem. Nekas netika sadzirdēts.

Tad kas šoreiz ir vainīgs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-12-28 10:18 (saite)
Varbūt cilvēki ir principā pret nekontrolētu bruņošanos. Šāda bruņošanās sacensība ne pie kā laba beigās nenovedīs. Es arī esmu par tehnoloģijām un citām lietām, bet tomēr atzīstu, ka humanitāro devums sabiedrībai ir ļoti būtisks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?