juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
Savu nostāju Krievijas agresijas jautājumā izteicu savā pašā pirmajā postā, kad šeit piereģistrējos. Bija jāatīsta robotikas spēki, kas iznīcina Krievijas kodolarsenālu, atņem Krievijas kodolspējas un pēc tam sakauj arī konvencionālos spēkus.

Dronu izmantošana karā (ziņās ir pat par Padomju laika lidrobotiem un droniem!) pierāda, ka mans domu gājiens bija pareizs.

Ir nejēdzīgi redzēt ziņu virsrakstus (tālāk es nelasu, jo negribas maitāt prātu), ka 6% ASV militārā finansējuma esot iznīcinājis 50% Krievijas kaujasspējas un cik tas esot efektīvi. Man šādas ziņas ir pie vienas vieta. Jo - kāpēc tad netika pielikti vēl nieka 6% un netika iznīcināti atlikušie.

Šī grindēšana, cepšana, cilvēku nosaldināšana utt. lai tikai panāktu kaut kadu PR vai acu neaizmālēšanu vai tml. Man liekas, ka vēsturnieki ļoti, ļoti vētīs Rietumu nostāju karā.

Ja bija iespēja sakaut, tad to vajadzēja izdarīt un bez gridēšanas un ukraiņu tautas saldēšanas. Ja nebija iespēja sakaut, tad gada laikā šadu capability Rietumu puse varēja iegūt, kaut vai uzliekto windfall profits tax uz korporāciju ieņēmumiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?