09 Decembris 2015 @ 15:37
 
bija ienācis Herr D., pazinu tikai pēc kaķu iepirkumu maisa un ddr naģenes, seja iekritusi, viss tāds savecējis, knapi sapratu, ko runā. izrādās, naktī pamodies ar kritiski zemu cukura līmeni, neesot vispār sapratis, ko dara, iemetis podā savu zobu protēzi un nolaidis ūdeni.
 
 
( Post a new comment )
Inde[info]auksts_entelekt on 9. Decembris 2015 - 16:21
tas vispār brīnums, ka viņš nepaģība.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 10. Decembris 2015 - 11:11
viņš vēlāk piekāpa atkal, lai parādītu kaut kādu savu bioritmu tabulu, kurā redzams, ka viņam tieši tajā naksts stundā, kad tas norisinājās, bijis kaut kāds viszemākais punkts.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Inde[info]auksts_entelekt on 10. Decembris 2015 - 12:19
saki, lai vienmēr tur kabatā Traubenzucker, tad bei Notfall var ātri noreaģēt. Jāiemācās atpazīt simptomi, lai pats zin, kad tuvojas unterzucker. Tas tiešam ir bīstami. Pie überzucker viss notiek lēnam un pamazām, cilvēks vienkārši sakarsis un miegains, bet pie unter viss notiek plötzlich. Priekšvēstnesis ir kalte schweiß, acīs dubultojas, trīc rokas, Herzklopfen. Kā jau viņš pats saka verwirrt zustand.
Nolasi viņam beratungsgespräch über gesundes ernahrung:)
Ka jāēd pilngraudu maize, piemēram, kas saglabā stabil blutzuckerwerte, lai nav šitādi te schwankungen.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 10. Decembris 2015 - 13:27
haha, danke, par pilngraudu maizi pateikšu gan, māc aizdomas, ka viņš pērk savus prastos batonus krievu veikalā, kas viņam pie mājas. patiesībā viņš varētu lasīt lekcijas par veselību man. viņš vispār ļoti slimīgs un jūtīgs, piemēram, pret visvisvisvisādiem starojumiem, sazvērestībām pret veselību, pašpalīdzības grupām, elektrosmogs vispār ir viņa jājamzirdziņš. un tad viņš pie mums pērk tādu, nevar saprast, ezotēriski šarlatānisku marsiešu veselības žurnālu "Raum und Zeit", kur visādi dīvaini stāvokļi aprakstīti. un man ir jāzvana un jāsaka, ka žurnāls atkal iznācis, dīvaini vispār, ka viņam mājās telefons un rozete. viens no mīļākajiem, jaukākajiem herriem šeit, unterzuckerung ir kaut kas jauns viņa dosjē, ļoti ceru, ka uzlabos tomēr to savu nabaga veselību.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Ūūlę: lapsa[info]chimera on 30. Decembris 2015 - 18:10
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 6. Janvāris 2016 - 13:24
paldies! tā laikam ir kaut kāda bēgļu sazvērestība, ka vietējās kriminālziņas neraksta, vai Allāhs Akbārs vakar Ogressitijā tomēr bija ieradies vai nebija :/
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)