15 Jūlijs 2015 @ 09:36
atkal  
nonāku lejā uz darbu, bet tur Krivcova vāciešiem radio stāsta, cik pārsteidzoši viņai šķietot tas, ka Latvijā daļa iedzīvotāju, krievi, tiekot diskriminēti uz rasiskā pamata. pēdējo reizi mani ar šito konfrontēja pirms kāda gada, kad Herr Š. paziņoja, ka zinot, Kāāāds rasisms Latvijā tiekot piekopts pret krieviem, esot redzējis vienā raidījumā. patiešām nepatīkams pārsteigums.
 
 
( Post a new comment )
helvetica[info]helvetica on 15. Jūlijs 2015 - 10:49
jā, nepatīkami :( vienīgais, ko var darīt, mierīgi izklāstīt stratēģijas, kā RU tērē miļjonus aizrobežu propagandai un pakomplimentēt Herr Š., ka vīrietim ar viņa smadzenēm jau nu nevajadzētu noticēt tādai smadzeņu pūderēšanai. Noslēgumā kā atsvaidzinošs žests un galdu pārgrozīšana varētu noderēt atstāsts par kādu Ru propagandas ziņu par DE šausminošajām darbībām ;)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 15. Jūlijs 2015 - 11:24
pirms tam Bondars krieviski klāstīja savus iemeslus, kāpēc bēgļus nevajag uzņemt, viņi varot būt ISIS biedri. tad Kaktiņš par latviešu bailēm būt mazakumā savā valstī un nevēlēšanos uzskatīt krievus par valsts sastāvdaļu, kas ir taisnība. un tad noslēgumā viņa tik šausmīgi ticami un dabiski ar tiem saviem rasismiem un krieviem kā zemākiem cilvēkiem, piedevām to visu vāciski. ja es būtu vācietis ar briesmīgo opi nacistu, man no šitā viedoklis par LV būtu gatavs. Herr Š. senči ir poļi, skolā mācījies krievu valodu, lasa vāciski krievu krimiķus, domāju, ka viņa raidījums bijis no Tā Gala, tā ka viņš jau pats ir staigājoša pūdernīca. esmu mēģinājusi stāstīt par propagandu, bet viņi tam vienkārši netic, skatās manī kā brīnumā un nākamajā dienā atkal "saprot Krieviju".
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
helvetica[info]helvetica on 15. Jūlijs 2015 - 11:32
jā, nu, diemžēl paši LV ar savām attieksmēm arī piemet pagalīti, tas arguments "bet vismaz cilvēki savā starpā ir draudzīgi" ir pēdējais salmiņš, kas ilgi vairs neturēs, ja jau no augšas nāk skaidri signāli, ka jābūt nedraudzīgam.
Bet, nu, jā, pieļauju, ka gana daudz tādi herri š.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Witch-queen of Angmar[info]lenora on 15. Jūlijs 2015 - 11:09
Ehm mēs tak tā kā viena rase.. vai arī es kaut ko esmu palaidusi garām un krievi paspējuši evolucionēt par kaut ko pavisam citu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 15. Jūlijs 2015 - 11:50
vēl jau ne, viņi pašlaik ir procesā. šeit runa par t.s. etnisko rasismu un latviešiem kā pārcilvēkiem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Witch-queen of Angmar[info]lenora on 15. Jūlijs 2015 - 12:05
Ā nu tad jau viss štokos, es jau nobijos, ka viņi no fašisma un nacisma jaukšanas ir pārgājuši pie rasisma un ksenofobijas jaukšanas.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 15. Jūlijs 2015 - 12:11
jāatzīstas, kad dzirdēju viņu šo visu runājam, sailgojos pēc mājām :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Witch-queen of Angmar[info]lenora on 15. Jūlijs 2015 - 14:37
Kas var būt labāks par būšamu kopā ar saviem fašistiskajiem rasistiem (vai rasistiskajiem fašistiem) :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
sirdnA[info]sirdna on 15. Jūlijs 2015 - 11:46
nu, atliek nopūsties un atcerēties, ka vācieši ir dikti uzņēmīgi pret propagandu (skat. Herr Gēbelsa panākumus), tic visam kā mazi bērni.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
frau Strumpf[info]juuuda on 15. Jūlijs 2015 - 11:58
nē, nē, kad katru dienu visās malās vēl ziņoja par Ukrainu, tomēr atradās daļa, kas sašuta, ka informācija vācu medijos tiekot pasniegta ļoti vienpusēji, tā teikt, ļaunā Rietumu propaganda pret nabaga Krieviju.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)